El “Palamós Gastronòmic” tanca la seva quarta edició amb una degustació popular de les millors receptes que han servit restaurats i tavernes

Demà dissabte 31 d’octubre tindrà lloc la darrera de les propostes de l’ampli calendari d’activitats que durant aquest mes d’octubre han format part de la quarta edició de les jornades “Palamós Gastronòmic”.

Degustació popular de les millors receptes
Aquest tancament tindrà com a protagonista una mostra gastronòmica al carrer on l’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament de Palamós juntament amb una representació dels restaurants i tavernes del municipi que participen en la quarta edició del “Palamós gastronòmic”, organitzen una degustació popular d’algunes de les millors receptes dels menús i les tapes que aquests establiments han elaborat especialment aquests dies amb motiu de la realització d’aquestes jornades gastronòmiques.

La proposta tindrà lloc concretament al parc municipal de l’Arbreda de les 16.30 a les 21h on s’ubicaran les parades dels establiments participants per convertir-se en el millor aparador a l’aire lliure de la gastronomia local.

Assaborir l’oferta de menús i tapes per només 1 €
Per només 1 € el tiquet, el públic assistent tindrà l’oportunitat d’assaborir una mostra de la variada oferta de menús i tapes que amb motiu del “Palamós Gastronòmic” elaboren diversos restaurants i tavernes de la vila.

Entre les receptes presentades a la “Mostra gastronòmica al carrer” es podran degustar plats com: el pastís de peix, vedella amb bolets, tàrtar de fuet o pastís de xocolata blanca i melmelada de fruits vermells. A partir de les 20 h l’activitat de la mostra gastronòmica al carrer s’amenitzarà amb el variat repertori del músic palamosí Litus.

“Palamós Gastronòmic 2015”
Coincidint amb l’inici del mes d’octubre, l’Ajuntament de Palamós i mitjançant l’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme, ha dut a terme la quarta edició de les jornades Palamós Gastronòmic les quals permeten conèixer i aprofundir en la gastronomia de la vila des de tots els seus àmbits, apropant el públic a la seva àmplia oferta culinària, degustant els productes autòctons i donant l’oportunitat de viure una experiència única.

A banda de la “Mostra gastronòmica al carrer”, les jornades també han inclòs
la realització de sopars als aparadors dels comerços de la vila, una mostra gastronòmica al carrer, el show cooking de cuina marinera, menús gastronòmics als restaurants del municipi, tasts de vins, el concurs “la tapa Estrella” a les tavernes de Palamós o bé una master class de cuina del peix amb el xef, estrella Michelin, Quim Casellas.

L’organització de l’activitat
L’organització d’aquestes jornades és a càrrec de l’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament de Palamós amb la col•laboració del Patronat de Turisme Costa Brava-Girona (Diputació de Girona), la Cambra de Comerç de Palamós, l’Associació per al Foment Empresarial del Comerç i Turisme de Palamós (Fecotur), el col•lectiu de restaurants de la vila, l’Associació de Tavernes del Barri Vell, les pastisseries de la vila, el Mercat Municipal, la Confraria de Pescadors de Palamós, el Grup Andilana, el celler Bell-lloc, el Museu de la Pesca i l’Espai del Peix; amb el patrocini d’Estrella Damm.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat