El palamosí Ricard Gázquez, autor i director teatral, presenta aquest dissabte a La Gorga el seu espectacle “La lengua atolondrada”

El proper dissabte 19 d’abril a les 20.30 h, el teatre La Gorga de Palamós acollirà la representació de l’espectacle “La lengua atolondrada”, de l’autor i escriptor teatral palamosí, Ricard Gázquez.

Aquesta obra compta amb les interpretacions de les actrius Anabel Moreno i Lucía Torres i l’actor Ferran Lahoz, que donen vida als tres personatges de la història que s’explica a través de diàlegs i monòlegs creuats mitjançant els quals es deixen al descobert les seves debilitats, secrets i passions.

“La lengua atolondrada”
L’argument de la “La lengua atolondrada” gira entorn del personatge central l’Ana, una professora universitària que viu amb la seva filla Helena, una jove de dinou anys a qui ha educat amb tot el seu afecte i la seva atenció.

La seva relació és aparentment feliç i equilibrada fins que un intrús s’instal•la amb elles a la casa: el nou company de la noia. Ara es veu obligada a mantenir-los als dos, i a més, la seva filla cada vegada es distancia més d’ella. D’altra banda, Fernando (l’exmarit d’Ana i pare d’Helena) vol ajudar a resoldre la situació, que pot resultar perillosa.

Ricard Gázquez
El dramaturg Ricard Gázquez (Palamós 1969) és llicenciat en filologia hispànica i postgraduat en arts escèniques. Actualment, és el director artístic de l’Aula de Teatre de la UAB.

Entre els textos que ha escrit i dirigit, destaquen: Folie en famille (Sala Beckett, 2007), Sweet Dreams, (Teatro Tantarantana, 2005), Niederungen (Sala Beckett i Sitges Teatre Internacional, 2002; Premi Butaca al millor espectacle de petit format i millor escenografia) i Addictes a la Pepsi (Sala Beckett, 1999). També és autor de les peces radiofòniques: Els inquilins (Catalunya Ràdio, 2006), Una nit i Simulacre (COMRàdio, 2008).

Com a director escènic ha portat als teatres: Efectes secundaris, d’Ada Vilaró (2007), Jaula, d’Itziar Pascual (Tantarantana, 2008), i En estat d’excepció, de Falk Richter (Sala Beckett, 2011).

Les localitats per a assistir a l’espectacle
Les entrades per a poder assistir a la representació de l’espectacle “La lengua atolondrada” es podran adquirir el mateix dissabte 19 d’abril, a partir de les a les 19.30 h, a les taquilles del teatre La Gorga de Palamós.

El preu de les localitats és de 15 € per a públic adult, de 12 € per a persones jubilades i menors de 18 anys.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat