El parc de l’Arbreda amplia la seva funcionalitat com a espai escènic a cel obert i com a gran zona lúdica i de joc

Aquesta setmana s’ha iniciat la reforma del parc municipal de l’Arbreda, situat en el centre del municipi, entre el carrer de Jacint Verdaguer i l’aparcament d’aquest àmbit. Les tasques són a càrrec d’una empresa especialitzada en obra pública, que executa aquest projecte municipal sorgit dels criteris establerts mitjançant un procés de participació ciutadana.

La reforma prevista té com a objectiu que el parc de l’Arbreda incrementi la seva funcionalitat com a espai escènic a cel obert i com a gran zona lúdica i de joc, convertint-se en referent d’aquest àmbit cèntric del municipi, situat entre l’Eixample i el barri Vell.

Aquestes millores han de permetre posar al dia l’equipament, fent-lo més obert i permeable amb el seu entorn, però sempre mantenint l’essència d’aquest emblemàtic parc i conservant l’escenari central.

Les obres inclouen la creació de grades fixes integrades al parc i concretament en el seu límit amb el carrer de Jacint Verdaguer. El projecte preveu també enderrocant el mur d’obra que actualment limita aquest espai amb la zona d’estacionament, que serà substituït per talussos enjardinats com a elements que separaran els dos àmbits, donant més permeabilitat i polivalència, de manera que el parc guanyi amb practicitat, però alhora que sigui un referent estètic amb personalitat.

El projecte permet la millora de l’accessibilitat amb una nova rampa d’accés. També s’augmentarà l’actual zona infantil amb la ubicació de nous jocs, s’ampliarà l’espai pavimentat central situat davant l’escenari i es renovarà l’enllumenat i el mobiliari urbà. El cost d’aquest projecte és de 169.362 euros i el seu termini d’execució és de quatre mesos.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

20/02/2024

Relacionades per entitat