El passeig del Mar acollirà del 19 al 23 d’agost la primera edició del mercat d’estiu ‘Palamós La Industrial Market’

El passeig del Mar de Palamós acollirà, a partir d’aquest proper dimecres 19 d’agost i fins diumenge 23, la primera edició del mercat d’estiu “Palamós La Industrial Market” que oferirà gastronomia, música en directe, activitats familiars, compres i oci.

Aquest mercat d’estiu tindrà entrada gratuïta i estarà obert de 18 a 24 h. Comptarà amb la participació d’una vintena d’expositors que oferiran productes del món de la moda, complements i joieria, entre altres, i que aniran acompanyats per foodtrucks, les furgonetes que serveixen menjar a peu de carrer.

Paral·lelament als expositors, el mercat comptarà amb un escenari en el qual cada dia s’hi faran diferents activitats com actuacions de clown, malabars i entreteniment, màgia i concerts en directe. Aquestes actuacions tindran lloc a les 19, 20.30 i 22 h.

Entre altres propostes, el programa del “Palamós La Industrial Market” inclou les actuacions de la Cia. La Paya i Pau Morales; l’espectacle diari i solidari del Màgic Andreu, a les 20.30h, i concerts en directe amb els artistes Del Puerto Music, Aisha Fay o Dj Edu Egea, entre altres, a les 22 h.

El mercat, acotat i amb les mesures de seguretat sanitària
Per tal de seguir estrictament les mesures de seguretat sanitària aplicades amb motiu de la Covid-19, tot el perímetre del mercat estarà acotat, amb entrada i sortida des del mateix punt i amb un aforament limitat.

A més, es proporcionarà gel hidroalcohòlic, es farà una desinfecció constant de taules i zones comunes, i es controlarà l’ús de la mascareta i el compliment de la distància de seguretat entre els assistents.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat