El passeig del Mar acollirà demà dissabte la 2a edició de la Fira del Disc Antic

Palamós obrirà demà dissabte, 15 de maig, la 2a Fira del Disc Antic, que l’any passat no es va poder fer a causa de les restriccions aplicades amb motiu de la pandèmia.

Aquesta activitat lúdica i cultural és organitzada per l’entitat palamosina AMS Club de Fans 60’s, 70’s 80’s, amb la col•laboració de l’Ajuntament de Palamós, i tindrà lloc de les 10 a les 20:30 h al passeig del Mar, que enguany agafa el relleu al carrer de Cervantes, seu de la primera edició, amb l’objectiu d’ubicar l’activitat en un espai més ampli adequat a les mesures per a la prevenció de contagis per Covid.

Un total de 25 parades de professionals d’aquest sector, provinents d’arreu de Catalunya, participaran en aquesta Fira. Aquests expositors permetran al públic visitant la compra de tota mena de materials relacionats amb la música, destacant els CD, vinils, reproductors o instruments musicals, entre altres.

Aquesta activitat es complementarà amb la participació de tres discjòqueis, Dj Àngel, Dj Pasqual i Dj Joan, que havien treballat en la dècada dels 80 en discoteques i sales de festa emblemàtiques de la Costa Brava, com Maddox o Marinada, i que durant bona part de la jornada (d’11 a 17 h) punxaran música des de l’escenari del passeig del Mar.

A les 11:30 h tindrà lloc un vermut popular; i a les 19:30 h es realitzarà el concert de tancament de la 2a Fira del Disc Antic amb la participació del grup DexBand.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp