El passeig del Mar tornarà a acollir dissabte una nova edició de la Fira del Conte

El passeig del Mar tornarà a acollir aquest dissabte dia 8 de maig, la Fira del Conte. Es tracta de la tercera edició d’aquesta activitat que l’any passat no es va organitzar amb motiu de les restriccions establertes per la pandèmia.

Aquesta proposta cultural i lúdica és organitzada per l’entitat local Associació Viu Cultura amb el suport de l’Ajuntament de Palamós, de la Biblioteca Municipal “Lluís Barceló i Bou”, i del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona.

L’objectiu de la Fira del Conte és el de promoure la literatura infantil i juvenil mitjançant els contes i els àlbums il•lustrats, fomentant l’hàbit de la lectura entre els infants.

Dissabte, 3a edició de la Fira del Conte
La tercera edició de la Fira del Conte s’obrirà aquest proper dissabte a partir de les 11 h del matí, allargant l’activitat durant tot el dia, i fins a les 21 h del vespre.

En aquesta nova edició més d’una vintena d’expositors, entre editorials i llibreries, ubicaran les seves parades al passeig del Mar, mostrant les novetats publicades darrerament, amb una àmplia mostra de contes.

Àmplia oferta cultural i lúdica per a tota la família
Aquesta oferta cultural es combinarà amb les altres propostes pensades per a tota la família que inclou l’ampli programa de la fira, com la presentació de llibres, xerrades o animació infantil.

Aquestes activitats tindran un aforament limitat d’acord amb les mesures de prevenció de contagis per Covid. D’aquesta manera caldrà fer inscripció prèvia a: inscripcionsfiradelconte@gmail.com

Dins aquest ventall d’oferta variada es destaca de manera rellevant la programació de l’activitat de contacontes que s’aniran realitzant durant tot el dia; però a banda es duran a terme tallers, com el de creativitat cuscusiana o bé el de confecció d’una lletra capitular.

Cal destacar també la presència d’autors i autores que signaran els seus llibres i contes, com és el cas d’Olga Cercós i Marc Juera, o bé dels il•lustradors, Sebi i Òscar García.

A banda es durà a terme també el lliurament de premis del concurs de Sant Jordi “Contes per salvar el planeta”, que ha estat organitzat per la Biblioteca Municipal “Lluís Barceló i Bou”, i el Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat