El popular actor i monologista Peyu, presenta diumenge el seu “Planeta i-Neptú” al teatre La Gorga, a Palamós

El proper diumenge 6 d’octubre a les 19 h, el teatre La Gorga de Palamós acollirà la representació de l’espectacle “Planeta i-Neptú”, del popular actor i monologista osonenc, Peyu.

Aquesta proposta escènica forma part de la programació de teatre professional que organitza durant l’any a La Gorga, l’Àrea de Cultura i Patrimoni de l’Ajuntament de Palamós.

Aquest espectacle carregat d’humor, del qual és autor i intèrpret aquest popular reporter del programa de TV3 “Alguna pregunta més?-APM”, esdevé la crítica i la paròdia del comportament dels éssers humans vist des del punt de vista objectiu d’un extraterrestre.

En aquest muntatge escènic Peyu humorista, conductor d’espais d’entreteniment a la ràdio i la televisió, director i intèrpret de teatre, entre moltes altres facetes, explica anècdotes de la seva vida quotidiana com a humà, fase que d’ençà que unes anàlisis rutinàries van demostrar que era extraterrestre considera superada i, alhora, troba difícil de comprendre.

“Planeta i-Neptú” que és dirigida per Joan Roura, presenta un text surrealista i explosiu que en cap cas deixa indiferent. Amb aquest projecte en Peyu consolida un estil i una posada en escena allunyada dels monòlegs convencionals i fa un pas endavant a nivell teatral.

Aquest és el segon espectacle que en Peyu presenta als escenaris, després de l’estrena “Jo tinc un amic que…” on en aquell cas interpretava el paper del seu propi tècnic esperant que arribés al teatre.

Entrades anticipades
Les persones interessades a poder assistir a la representació de “Planeta i-Neptú” poden adquirir les seves entrades de manera anticipada a les Oficines de Cultura de l’Ajuntament de Palamós (Centre Cultural de La Gorga – c/ Ave Maria, 3, 2n pis telèfon: 972-60 23 30), en horari de 9 a 16 h; o bé el mateix diumenge 6 d’octubre, a partir de les 18 h, a les taquilles del teatre La Gorga de Palamós.

El preu de les localitats és de 15 € per a públic adult, de 10 € per a persones jubilades i menors de 18 anys.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat