El prestigiós quintet de cambra “Spanish Brass Luur Metalls” actuarà diumenge a La Gorga amb el concert “Vibrassions”

El pròxim diumenge 16 de març, a les 20 h, i en el marc de la programació de concerts professionals que organitza Joventuts Musicals de Palamós en conveni amb l’Àrea municipal de Cultura, el teatre auditori La Gorga de Palamós acollirà el concert “Vibrassions” a càrrec del prestigiós quintet de cambra valencià, Spanish Brass Luur Metalls.

SPANISH BRASS LUUR METALLS
Aquesta formació musical amb més de 20 anys de trajectòria, esdevé un dels grups de cambra més dinàmics i consolidats que compta actualment el panorama musical espanyol. El quintet està integrat pels músics Carlos Benetó (trompeta), Juanjo Serna (trompeta), Manuel Pérez (trompa), Inda Bonet (trombó) i Sergio Finca (tuba).

Els Spanish Brass Luur Metalls han tocat a grans auditoris d’Espanya i d’Europa així com d’altres llocs del món: Japó, Brasil, Corea o Puerto Rico, i ha participat als festivals més prestigiosos: New York Brass Conference (EEUU), Bonner Herbst (Alemanya), Festival de Musique de Radio-France.

En dues décades el grup ha publicat un total de dotze CD’S i cada any organitza els festivals d’Alzira i de Torrenta (València) on participen músics vinguts d’arreu.

PROGRAMA I ENTRADES
El concert de diumenge a La Gorga inclourà obres de compositors tan destacats com Bach, Montsalvatge, Granados, Cardo, Rota, Cobián, Jobim, Morgan, Waller.

El preu de les localitats per a poder assistir al concert dels Spanish Brass Luur Metalls és de 10 € per a la entrada general, de 8 € per a membres del Club Tr3sC, i de 5 €, per als socis de Joventuts Musicals.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat