El programa “Crea i emprèn a Palamós” ofereix cursos de formació gratuïts per a empreses i persones emprenedores del municipi

Aquest mes de setembre i el proper mes d’octubre té lloc una nova edició del programa “Crea i emprèn a Palamós” mitjançant el qual s’ofereixen tallers de formació totalment gratuïts per a empreses i persones emprenedores locals, i en aquesta ocasió, vinculades principalment als sectors turístic, d’hoteleria, restauració i comerç.

Aquesta acció formativa és iniciativa conjunta de l’Ajuntament de Palamós i la Cambra de Comerç i estan cofinançades per la Diputació de Girona a través de la Xarxa de Serveis Locals de Promoció Econòmica, a la qual el Palamós està adherit.

La proposta formativa dels tallers “Crea i emprèn a Palamós”
“Crea i emprèn a Palamós” pretén impulsar la creació de nous projectes empresarials al municipi, amb la millora de les habilitats comunicatives, capacitat de gestió, posicionament i rendibilitat de l’empresa, així com l’impuls per a la creació de noves empreses.

Les sessions dels tallers “Crea i emprèn a Palamós” es durant a terme els dies 25 i 28 de setembre, 8, 10, 22, i 24 d’octubre. Aquesta formació tindrà lloc a les dependències de la Cambra de Comerç de Palamós en horari de matí.

En aquesta edició es treballaran aspectes com el de la tramitació d’impostos i gestió administrativa vinculades a les persones amb règim d’autònoms, les accions per a captar nous clients o bé les estratègies de màrqueting digital o bé el disseny i la millora de la pàgina web per a la millora de les vendes.

Durant el desenvolupament d’aquesta formació s’organitzaran espais de relació entre els participants per a crear sinergies d’intercanvi i col•laboració, així com per a recollir les necessitats i potenciar iniciatives de desenvolupament econòmic a la vila.

Informació i inscripcions
Les persones interessades a poder participar en qualsevol d’aquests tallers poden consultar el programa formatiu que s’ofereix en cadascun dels tallers i formalitzar la seva inscripció al web: www.palamosocupacio.cat.

Aquesta activitat forma part de la col•laboració entre l’Ajuntament de Palamós i la Cambra de Comerç mitjançant la qual s’uneixen sinergies per a impulsar la creació de noves empreses al municipi i donar suport a les que estan en fase de creixement i consolidació.

Servei d’Emprenedoria
L’Ajuntament de Palamós i la Cambra de Comerç del municipi impulsen de manera conjunta el Servei d’Emprenedoria que té com a objectiu donar suport a les empreses palamosines en fase de creixement i consolidació.

Aquest servei s’ofereix tots els dijous, de 9 a 13 h, i estarà ubicat a la seu de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palamós (Casa Montaner, Parc dels Països Catalans, 3), i és atès per un tècnic especialitzat en l’atenció a l’emprenedoria.

Les persones interessades poden demanar cita al Servei d’Emprenedoria de Palamós contactant amb l’Àrea municipal de Promoció Econòmica mitjançant el telèfon 972 600 380, el correu electrònic: ocupacio@palamos.cat, o bé al portal web www.palamosocupacio.cat.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat