El programa “Crea i emprèn a Palamós” ofereix cursos de formació gratuïts per a empreses i persones emprenedores locals

Aquest mes de setembre i el proper mes d’octubre té lloc el programa “Crea i emprèn a Palamós” mitjançant el qual s’ofereixen tallers de formació totalment gratuïts per a empreses i persones emprenedores locals.

Aquesta acció formativa és iniciativa conjunta de l’Ajuntament de Palamós i la Cambra de Comerç i pretén impulsar la creació de nous projectes empresarials, amb la millora de la comunicació, gestió i rendibilitat de les empreses locals.

Totes les sessions dels tallers “Crea i emprèn a Palamós” tindran lloc en les dependències de la Cambra de Comerç de Palamós. En aquesta formació també s’han previst tallers destinats a oferir eines per a la recerca de locals buits al municipi i assessorament en els tràmits necessaris per a iniciar un negoci a Palamós. També s’inclouran tallers destinats a la formació per a facilitar els processos de selecció i contractació de treballadors/es que s’ajustin a les necessitats de les empreses.

Durant el desenvolupament d’aquesta formació s’organitzaran espais de relació entre els participants per a crear sinergies d’intercanvi i col•laboració, així com per a recollir les necessitats i potenciar iniciatives de desenvolupament econòmic a la vila.

Aquesta acció formativa compta amb el finançament de la Diputació de Girona a través de la Xarxa de Serveis Locals de Promoció Econòmica, a la qual l’Ajuntament de Palamós està adherit.

Les persones interessades a poder participar en qualsevol d’aquests tallers poden consultar el programa formatiu que s’ofereix en cadasqun dels tallers i formalitzar la seva inscripció al web: www.palamosocupacio.cat.

Aquesta activitat forma part de la col•laboració entre l’Ajuntament de Palamós i la Cambra de Comerç mitjançant la qual s’uneixen sinergies per a impulsar la creació de noves empreses al municipi i donar suport a les que estan en fase de creixement i consolidació.

Servei d’Emprenedoria
Bon exemple d’aquest treball conjunt és el Servei d’Emprenedoria que durant el passat mes d’abril van posar en marxa a Palamós les dues institucions locals, unint sinergies, potenciant encara més el servei als emprenedors que ja realitzava l’Ajuntament, impulsant la creació de noves iniciatives empresarials al municipi i donant suport a les empreses palamosines en fase de creixement i consolidació.

Aquest servei s’ofereix tots els dijous, de 9 a 13 h, i estarà ubicat a la seu de L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palamós Casa Montaner, Parc dels Països Catalans, 3, i és atès per un tècnic especialitzat en l’atenció a l’emprenedoria.

Les persones interessades poden demanar cita al Servei d’Emprenedoria de Palamós contactant amb l’Àrea municipal de Promoció Econòmica mitjançant el telèfon 972 600 380, el correu electrònic: ocupacio@palamos.cat, o bé al portal web www.palamosocupacio.cat.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat