El programa Fem Dansa 2018 a Palamós, proposa dos nous espectacles per aquest cap de setmana

Avui divendres dia 9 i el proper diumenge 11 de novembre es duran a terme els actes centrals de la programació d’enguany del Fem Dansa 2018, que a Palamós es va iniciar el passat dia 17 d’octubre i que és organitzada per l’Àrea municipal de Cultura, a iniciativa de l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya i amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

La proposta d’aquesta tarda s’iniciarà a les 19 h amb la realització de la coreografia “Pilar de dos”, l’única de la programació d’enguany que es farà a l’aire lliure, concretament a la plaça de l’Església.

Es traca d’un espectacle professional de dansa a càrrec de les ballarines Clàudia Gómez i Raquel Viñuales, mitjançant el qual es trasllada l’espectador al món dels castells incorporant els diferents elements que formen part del ritual casteller als cossos de dues ballarines. Amb l’ajuda d’aquests elements, la música, els moviments dels castellers o la indumentària, les ballarines crearan un joc de dansa contemporània, que a poc a poc serà clau per a la construcció d’un pilar.

El programa Fem Dansa 2018 seguirà aquest proper diumenge 11 de novembre, a les 19 h, a La Gorga, amb el “Tastet de dansa” que realitzarà l’escola de dansa La Fàbrica, de Palamós, guanyadora de la medalla d’or a la prestigiosa competició Dance World Cup d’aquest any.

Precisament la coreografia de jazz amb la qual es varen proclamar campiones serà una de les peces protagonistes d’aquest espectacle que també inclourà ballet, dansa comercial i Hip Hop.

Fem Dansa 2018
La programació del Fem Dansa 2018 a Palamós continuarà fins al desembre amb dues propostes més.

Concretament amb la coreografia “Blowing” que la companyia Múcab realitzarà el 17 de novembre, a les 19 h, a La Gorga; i finalment, el dia 21 de desembre, també a les 19 h, i al Teatre La Gorga, es tancarà l’edició d’enguany del Fem Dansa, amb la triple estrena que realitzaran els ballarins de CobosMika Company-Seed’s.

Enguany el Fem Dansa es va obrir el 17 d’octubre passat amb “Assaig obert” del ballarí Àngel Duran i va seguir el 19 d’octubre amb la coreografia “Pelegrina” de Miquel Barcelona.

Tots aquests espectacles son amb entrada gratuïta i la programació inclou una variada oferta de coreografies que abasten públic familiar, juvenil i adult, amb propostes de carrer i de sala, i amb modalitats com el de solo o bé el de dansa de competició.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat