El proper 1 de setembre s’iniciarà la Palamós Lan Party que fins diumenge omplirà la nau polivalent dels “50 metres” amb activitats i propostes relacionades amb les noves tecnologies i la cultura digital

Dijous 1 de setembre s’iniciarà la Palamós Lan Party una veritable festa, oberta a tothom, dedicada a donar a conèixer, aprendre i gaudir de la nova tecnologia.

L’activitat és organitzada per l’entitat Palamós Tecnofan i el Departament de Joventut de l’Ajuntament de Palamós i tindrà lloc fins al diumenge 4 de setembre a la nau polivalent dels “50 metres”, ubicada a la plaça del Suro.
En aquest equipament municipal l’organització ha previst quinze grans espais. La zona Lan, un dels tradicionals atractius d’aquest tipus d’acte i on els participants podran trobar taules, cadires i connexions Ethernet per poder jugar en xarxa. També tindrà zones per als diferents tipus de campionats: League of Legends, Rocket league i FIFA16. Amb una inscripció prèvia els participants d’aquests tornejos tindran la possibilitat d’aconseguir fins a 1.300 euros en premis repartits per als primers classificats de cada categoria. Però també hi haurà una zona per fer tallers de còmic, la zona de conferències, la Zona Retro així fins a completar les 15 zones amb ambients diferenciats.
Activitats formatives i educatives del món tecnològic. També es destaca la zona de tallers i conferències, un espai destinat a potenciar la vessant formativa i educativa del món tecnològic amb la participació de destacats experts en els seus camps (Educació 3.0, Scratch, la Realitat Virtuals entre d’altres) i els tallers per a aproximar-se a la, l’ús d’Scratc, còmic, origami, Tinytap o tallers de control parental dirigits a pares. Tots els cursos i conferències seran gratuïts i oberts a tothom
La Palamós Lan Party també tindrà un apartat destinat a l’anomenat Museu Retro, en el qual s’hi podran trobar una mostra de diverses màquines Arcade restaurades per l’entitat Palamós Tecnofan i altres màquines d’època posades al dia per tal que petits i grans puguin gaudir-les. Les persones que ho desitgin podran “fer un viatge en el temps” i jugar de manera totalment gratuïta amb aquests videojocs, tan populars en la dècada dels vuitanta del segle passat, com el “come-cocos” o els “marcians”.
L’organització també inclourà un espai de joc especialment pensat per als infants que visitin la Palamós Lan Party.
Una de les gran sorpreses d’aquest any és que es sortejarà una màquina recreativa “una reproducció de les típiques màquines de les sales de joc”.
Horari ininterromput de 10 a 22 h.
Dijous 1 de setembre es preveu que la jornada sigui dedicada bàsicament a la connexió dels equips dels participants i de les inscripcions als diversos tornejo i tallers.
D’aquesta manera les principals activitats del programa de la Palamós Lan Party es desenvoluparan bàsicament els dies 2, 3 i 4 amb horari ininterromput de 10 a 22 h tant el divendres com el dissabte; i de 10 a 13 h el diumenge.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp