El proper dissabte Palamós obrirà la setena edició de la fira comercial “ForaStoc”

Els comerciants de Palamós associats a l’entitat FECOTUR participaran el proper dissabte 1 de febrer, a la setena edició de la fira comercial –ForaStoc- “Embalem l’Hivern”, que cada any té lloc a Palamós coincidint amb el període de rebaixes.

Aquesta activitat, organitzada per l’Associació per al Foment Empresarial del Comerç i Turisme de Palamós (FECOTUR) amb la col•laboració del Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palamós, té com a objectiu ampliar l’oferta de fires comercials que ja té el municipi consolidant una nova proposta que se suma a les veteranes, “Botiga al Carrer” que té lloc el mes de juny i la “Fira d’Estiu” del setembre.

La fira “ForaStoc” s’obrirà dissabte a les 10 h del matí i s’allargarà fins a les 21 h de la nit. Les parades seran ubicades als carrers: Major, Cervantes, Dídac Garrell i plaça dels Arbres; un excepcional recorregut on els comerços de Palamós oferiran articles de roba, d’alimentació i de regal, antre altres.

Preus econòmics i descomptes especials
Les diverses parades participants convertiran la zona comercial del nucli antic de Palamós en un gran espai per a vianants, tancat al trànsit, i on els visitants podran passejar i comprar tota mena de productes que oferiran els comerciants amb la mateixa qualitat de sempre, a preus molt econòmics i amb descomptes especials.

Obsequi de xocolata desfeta
L’organització obsequiarà els clients que facin les seves compres a les diverses parades de la fira, amb un val per a poder degustar gratuïtament una xocolata desfeta en les cafeteries i els bars col•laboradors ubicats en diferents punts dels carrers que formen part de l’itinerari de la fira “ForaStoc”.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat