El proper dissabte Palamós obrirà una nova edició de la Fira d’Estiu

Més de mig centenar de comerciants de Palamós participaran el proper dissabte 7 de setembre, a la dissetena edició de la Fira d’Estiu, una gran festa dels comerços palamosins, que juntament amb la Botiga al Carrer del mes de juny, converteix els carrers del municipi en una gran zona comercial a l’aire lliure.

Demà els carrers més cèntrics de Palamós esdevindran un gran espai per a vianants, tancat al trànsit, i on els visitants podran passejar i comprar tota mena de productes. Els comerciants ubicaran les seves parades en ple carrer, davant els seus comerços i botigues, oferint els seus productes a uns preus molt més econòmics amb gran varietat d’articles.

La Fira d’Estiu de Palamós, organitzada per l’Associació per al Foment Empresarial del Comerç i Turisme de Palamós (FECOTUR), amb la col•laboració de l’Ajuntament de Palamós, s’obrirà dissabte a les 10 h del matí i s’allargarà fins a les 22 h de la nit.

Les parades seran ubicades en els carrers Major, Tauler i Servià, Planassa, Cervantes, Dídac Garrell, Nou, Roda, Mauri i Vilar, plaça dels Arbres, i les avingudes Onze de Setembre (des de Correus fins al passeig del Mar) i l’avinguda President Macià (des d’Onze de Setembre fins a l’alçada del carrer Enric Vincke), un excepcional recorregut on els comerços de Palamós oferiran articles de roba, alimentació, de regal, etc.

Activitats complementàries
La principal novetat d’enguany és la realització durant la jornada de balls tradicionals amb la participació de Colla Gegantera de Palamós, l’Associació Cultural Va de Bot de Mallorca i la formació ball de Gitanes de Vilafranca del Penedès.

Per als infants la Fira d’Estiu també inclou activitats. Durant tot el dia a l’esplanada del port hi haurà castells inflables, cadiretes voladores, vaixell pirata, llits elàstics, boles, sínia o atraccions de cavalls, que els visitants més menuts podran gaudir pel preu d’1€ i presentant la butlleta que els comerciants els hi regalaran a canvi de les seves compres.

Restriccions de circulació
Amb motiu de la realització de la Fira d’Estiu de Palamós, dissabte 7 de setembre, la regidoria de Seguretat i Mobilitat de l’Ajuntament de Palamós tallarà a la circulació, de les 8 del matí a les 22 h, diversos carrers de la zona centre de la població.

Es tracta concretament dels següents vials: Av. Onze de Setembre: des de Correus fins al passeig del Mar i, en tot aquest traçat els trams dels carrers que hi tenen connexió (c/ Indústria – Sta. Marta – i López Puigcerver) i que hi tenen sortida (c/Sta. Bàrbara – St. Antoni – Joan Maragall – i Jacint Verdaguer).

També restarà tancat el tram de l’avinguda Onze de Setembre corresponent a la zona de la Planassa. El carrer de la Creu des d’Adrià Àlvarez. Av. President Macià: des de l’avinguda Onze de Setembre fins a Enric Vincke i els carrers Dídac Garrell, Cervantes i Plaça dels Arbres: complets.

Degut al tancament d’aquests carrers a la circulació de vehicles, la regidoria de Seguretat i Mobilitat de l’Ajuntament de Palamós recomana als conductors la utilització dels carrers: Enric Vincke, Passeig del Mar i el vial del port com a itineraris alternatius.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat