El pròxim diumenge la Coral El Progrés organitza un concert de nadales

La Coral El Progrés de Palamós organitza aquest pròxim diumenge, 16 de desembre, un concert de nadales que tindrà lloc a partir de les 11 h a l’església de Santa Eugènia de Sant Joan.

Aquest concert s’emmarca dins les activitats que el cor organitza cada any a Palamós dins el període de Nadal.

La coral El Progrés oferirà un magnífic i variat repertori de cançons tradicionals nadalenques de diversos estils i èpoques.

UNA FORMACIÓ CORAL AMB HISTÒRIA
La coral El Progrés és actualment la degana de les entitats culturals a Palamós, fundada l’any 1897 celebra enguany el seu 115 aniversari.

Durant la seva llarga història ha estat dirigida per diferents músics palamosins de gran prestigi com els mestres: Josep Casanovas, Santiago Bañeras, Agustí Salvadó, Martí Camós, Amadeu Cuadrado o Lourdes Valls. Actualment la direcció és a càrrec de Kevin Hepworth i Guillem Batllori.

El cor està formada per una trentena de cantaires que ofereixen repertori molt variat amb cançons tradicionals catalanes, sardanes i també cançons modernes, cors d’òpera i cançons tradicionals d’altres països. La coral El Progrés és membre de la FCEC i participa en la roda de concerts de cant coral de la província de Girona.

De l’activitat musical de la coral fora del municipi es destaquen actuacions a Vinaròs (l’any 2003), Huelva (l’any 2001), a Ceret (França) la primavera de 2004, diversos concerts a Alemanya; i en els darrers anys, al Festival Internacional Media Valle Canta de Lucca (la Toscana), i al Festival Nazionale della Polifonia e del Folklore a la Ligúria, tots dos a Itàlia.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat