El Punt Jove Palamós busca actors, actrius i youtubers per participar en dos projectes de Joventut

El Departament de Joventut de l’Ajuntament de Palamós ha encetat el programa d’activitats de tardor amb les que busca fomentar la participació dels joves de la vila.

Entre algunes de les activitats que hi ha programades destaca el càsting que es farà aquest proper dilluns 16 i dimecres 18 d’octubre, de 16 a 18h a les Galeries Carme, amb l’objectiu de trobar dos perfils: per una banda un noi i una noia que es convertiran en els youtubers de l’Àrea de Joventut i que seran els encarregats de publicar, a través d’aquesta xarxa social, contingut divers relacionat amb el Punt Jove, en base a guions que prèviament hauran elaborat amb l’ajuda dels tècnics de l’àrea. L’objectiu és poder utilitzar aquesta via de comunicació per crear sinergies entre els joves.

D’altra banda, el càsting també servirà per trobar actors i actrius que vulguin participar en la gravació d’un vídeo sobre la prevenció del consum del Cannabis. Aquesta activitat forma part del projecte Punt Jove Salut, conegut com el ‘Xkptas’, que cada any treballa amb els alumnes de 3r d’ESO dels instituts de Palamós per tractar la problemàtica.

En tots dos casos, tant els youtubers com els actors i actrius hauran de tenir entre 13 i 29 anys.

Una altra de les activitats que ofereix el Punt Jove Palamós és un concurs de fotografies a Instagram, que consisteix en publicar fotografies sobre una temàtica proposada i etiquetar-les amb el hashtag #ituqdius. Cada dues setmanes el Punt Jove exposa un tema i els joves tenen quinze dies per penjar les fotografies, amb les quals tenen l’oportunitat d’expressar la seva opinió a través de la imatge.

El concurs ja està en marxa i fins el dia 20 d’octubre els participants tenen temps per penjar imatges sobre el segle XXI, que és el primer tema proposat. El mateix 20 d’octubre es farà una trobada al Punt Jove, de 19 a 20h, per proposar el segon tema i es donaran 15 dies més per fer les fotografies. La següent trobada serà el 3 de novembre i l’última el 24 de novembre. Per a participar al concurs, les fotografies s’han de penjar exclusivament a Instagram, seguir el perfil de Punt Jove Palamós i etiquetar cada fotografia amb #ituqdius.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp