El Punt Jove Palamós organitza la proposta ‘A tota castanya!’ per celebrar la tradicional activitat de tardor amb els joves del municipi

El Departament de Joventut de l’Ajuntament de Palamós té previst, dins el seu programa de tardor, la celebració de la castanyada jove, que sota el nom de ‘A tota castanya’, promou la participació dels joves de la vila.

Emmarcades dins aquest programa de tardor hi ha previstes dues activitats: la primera, la ‘Castanyera de Ferro’, que se celebrarà dissabte 28 d’octubre a partir de les 17 h a la plaça de l’Arbreda, i la segona, sota el nom ‘El fantasma de La Gorga. Resol el crim!’, que es farà dimarts 31 d’octubre, a les 20.45 h al Teatre La Gorga.

Castanyera de Ferro
La gimcana de dissabte està pensada especialment per als joves a partir de 12 anys, els quals podran participar amb grups de 3 o 4 persones.

Aquesta activitat proposa el repte de superar un seguit de proves d’habilitat relacionades amb la castanyada, com el joc de la “castanya voladora” o la “pesca de panellets”. A banda de la gimcana, a la mateixa plaça de l’Arbreda durant tota la tarda l’Agrupament Escolta Palamosí vendrà castanyes en benefici de la Fira Nadalenca de la vila.

El fantasma de La Gorga. Resol el crim!
Per celebrar la revetlla de Tots Sants el Punt Jove ha ideat també una activitat que amb el nom de “El fantasma de La Gorga. Resol el crim!”, tindrà lloc al teatre de Palamós, el dimarts 31 d’octubre a partir de les 20.45 h. Els participants, d’entre 12 i 29 anys i dividits en grups de 3 o 4 persones, hauran de resoldre la història fictícia que explica un suposat crim que va ocórrer al teatre quan un actor va morir mentre assajava el seu monòleg. Mitjançant pistes els participants passaran una revetlla de Tots Sants fent de detectius i intentant esbrinar què va passar fa disset anys enrere i perquè al teatre hi “viu un fantasma”.

El Punt Jove organitza aquestes propostes lúdiques de tardor per tal de motivar la participació activa dels joves del municipi i celebrar la castanyada.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/04/2024

Relacionades per entitat