El Recapte d’Aliments a Palamós aconsegueix més de 12 tones de productes que es destinaran al Centre de Distribució d’Aliments del municipi

Els palamosins i les palamosines han aportat un total de 12.060,78 quilos de productes d’alimentació a la campanya del Recapte d’Aliments que s’ha dut a terme al municipi aquest passat divendres i dissabte 29 i 30 de desembre.

Aquesta acció solidària va comptar amb la participació de més de 150 voluntaris que es van repartir per torns entre els nou supermercats de la vila que es van sumar a la iniciativa solidària: Mercadona, Sorli Discau, Gros Mercat, Bon Preu, Caprabo, els dos Esclat i els dos Dia.

Els aliments que s’han aportat són: sucre, galetes, farina, llet, cacau en pols, mongetes seques crues, cigrons crus, tonyina en llauna, tomata en conserva, espaguetis, fideus fins i brics de brou.

Una xifra que pot augmentar
La xifra final de més de 12 tones pot augmentar en els propers dies un cop els responsables de Càritas finalitzin les tasques de classificació i recompte de tots els aliments aportats.

Aquest és el cas de l’aportació de l’Associació per al Foment Empresarial del Comerç i Turisme de Palamós (FECOTUR) que durant aquest passat cap de setmana ha recollit més de 200 quilos de productes d’alimentació entre els seus associats que seran aportats per aquesta entitat al Gran Recapte.

Dotació de més aliments per al CDA
Tots els productes recollits durant aquesta campanya es destinaran al Centre de Distribució d’Aliments (CDA) que s’ubica a Palamós. Aquests aliments es lliuraran a les famílies que ho requereixin mitjançant criteris baremats prèviament pels tècnics de l’Àrea d’Acció Social i Ciutadania de l’Ajuntament de Palamós.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat