El reconegut ciclista català David de la Cruz, presenta la marxa cicloturista que organitzarà l’any vinent a Palamós

El passeig de Palamós ha estat el lloc escollit per a la presentació, aquest matí (05/12/18), de la Wearedlax-gran fondo David de la Cruz, la marxa cicloturista inclosa al calendari català 2019, que retrà homenatge a aquest ciclista català i que tindrà sortida i arribada a Palamós.

La presentació ha comptat amb la presència del corredor, actualment a les files de l’equip professional Team SKY, acompanyat per l’alcalde de Palamós, el regidor d’Esports i els responsables del Club Ciclista Palafrugell, entitat organitzadora de la prova.

Fins a 219 quilòmetres en bicicleta per la Costa Brava
La marxa cicloturista Wearedlax-gran fondo David de la Cruz, tindrà lloc el dia 5 de maig de 2019 i comptarà amb la participació del corredor català i d’altres ciclistes professionals de nivell internacional.

La sortida i arribada de la prova serà al passeig del Mar de Palamós i s’inclouran tres recorreguts orientats als diferents nivells i reptes de cada participant: un primer de 119 quilòmetres; un segon de 167 quilòmetres i la prova de gran fons de 219 quilòmetres.

Aquesta activitat esportiva és orientada a un perfil cicloturista que comprèn un ampli ventall d’edats i aficionats al món del ciclisme d’oci, masculí i femení.

L’objectiu de la prova és el d’homenatjar al reconegut ciclista català David de la Cruz, així com donar a conèixer l’entorn i el paisatge de la comarca a tots aquells amants al ciclisme, destacant la Costa Brava com a espai idoni per a la pràctica d’aquest esport.

Dins les activitats previstes cal destacar també que el dia 4 de maig tindrà lloc un acte previ a la prova amb la realització de la fira del corredor, així com el lliurament de dorsals i el brífing informatiu als participants.

Les inscripcions a la prova es podran formalitzar a partir del 15 de gener de 2019.

El ciclista David de la Cruz
El ciclista sabadellenc David de la Cruz va arribar a professional al 2010, tan sols dos anys després d’iniciar-se al món del ciclisme.

El seu perfil esportiu és el de corredor escalador, destacant també les seves qualitats com a contrarellotgista. Entre altres victòries el corredor del Team Sky ha aconseguit:1 victòria d’etapa a la Vuelta a España 2016, 1 victòria d’etapa a la París-Niça 2017, 1 victòria d’etapa a la Vuelta al País Vasco 2017,1 victòria d’etapa a la Vuelta a Andalucia 2018, 1 victòria d’etapa a la París-Niça 2018.

També ha estat integrant de la selecció Espanyola de ciclisme al passat mundial on Alejandro Valverde va aconseguir la victòria, i on de la Cruz va fer una gran tasca d’equip.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

20/02/2024

Relacionades per entitat