El regatista Jordi Cargol serà el pregoner de la Festa Major de Palamós 2024

La Festa Major de Palamós 2024 s’obrirà enguany amb el pregó que realitzarà el regatista palamosí Jordi Cargol.

L’Ajuntament de Palamós ha fet la petició a aquest reconegut esportista del Club Nàutic Costa Brava-Vela Palamós, per tal que representi a tota la ciutadania del municipi a l’acte d’obertura de les festes locals, en reconeixement a la seva destacada trajectòria en les competicions de vela on participa, i com a exemple de superació personal i de passió per aquest esport nàutic, navegant en la categoria de vela adaptada 2.4.

Jordi Cargol, de 50 anys, té un ampli palmarès d’èxit en competicions de vela, destacant els de campió d’Espanya en la seva categoria, aconseguits en un total de sis ocasions, tres campionats i tres copes d’Espanya; o la cinquena posició al campionat del món de 2019.

Actualment, és campió de Catalunya 2024, i dins el seu currículum esportiu també és referent el triomf absolut a la Setmana Olímpica Canària de l’any passat, entre altres.

L’acte del pregó tindrà lloc el diumenge 23 de juny, a les 20 h, al parc del Convent dels Agustins. Aquest inici de festa comptarà amb les peces musicals que interpretarà la coral El Progrés, també amb la participació de l’Associació Atlètica Palamós, que un any més aproparà la Flama del Canigó, d’Òmnium Cultural que  llegirà el Manifest, així com de la Colla Gegantera i Grallers de Palamós, que hi farà diversos balls.

Un ampli programa festiu per a tothom

Aquest serà el tret de sortida de la Festa Major de Palamós que tindrà lloc, com és tradicional, del 23 al 26 de juny, programant activitats pensades per al gaudi de totes les edats. Concerts, balls, activitats infantils i familiars, castell de focs, espectacles o audicions de sardanes, seran algunes de les propostes previstes dins la variada oferta d’activitats que té el programa d’enguany de la Festa Major i que es duran a terme, majoritàriament, en espais del municipi a l’aire lliure.

Dins les propostes festives s’inclou tota la programació de concerts que l’Àrea de Joventut ha previst per aquesta edició al recinte de Barraques, que tindran lloc del 21 al 24 de juny, i que compta amb formacions com Diversiones, Diamond Stick,  Rudymentari, o bé el concert homenatge a la cantant Tina Turner, que tindrà lloc el dia 24 de juny, a les 22.30 h, organitzat conjuntament amb l’Àrea de Cultura i a càrrec de la formació Black Music Big Band.

Tota la informació a l’app municipal

L’Ajuntament ja ha posat a disposició dels ciutadans, tota la informació de la programació de Festa Major de Palamós i les propostes relacionades amb la seva agenda festiva, mitjançant un apartat específic inclòs dins l’app municipal.

D’aquesta manera els usuaris poden consultar amb comoditat i rapidesa tot el programa de la Festa Major 2024, per dia i geolocalitzats mitjançant Google Maps.

Aquesta aplicació també permet situar tots els aparcaments del municipi, saber les capacitats d’estacionament de cadascun i la seva distància a peu del centre de la vila. Aquesta app es pot descarregar de forma gratuïta tant en telèfons amb tecnologia Android com els iOS.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat