El teatre auditori La Gorga, a Palamós, enceta el mes de desembre amb un concert de l’Orquestra de Cambra de l’Empordà

El pròxim diumenge 1 de desembre, a les 19 h, el teatre auditori La Gorga de Palamós acollirà el concert de valsos i polques que oferirà la prestigiosa Orquestra de Cambra de l’Empordà, dins una nova proposta musical organitzada per l’entitat local Joventuts Musicals en conveni amb l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palamós.

Aquest concert permetrà escoltar reconeguts valsos i polques com: Tritsch Tratsch Polca, Vals de l’Emperador, Zorba El Grec o La màquina d’escriure; de prestigiosos compositors com Johann Strauss, Isaac Albéniz, Astor Piazzolla o Mikis Theodorakis, entre altres.

L’Orquestra de Cambra de l’Empordà (OCE)
L’Orquestra de Cambra de l’Empordà (OCE), fundada a l’any 1989, ha actuat a més d’una quarantena de països. Amb 11 CD enregistrats, avui en dia és considerada la intèrpret més important de compositors catalans.

Amb la direcció del mestre Carles Coll, l’Orquestra de Cambra de l’Empordà compta amb un repertori que consta de més de 600 obres i uns components seleccionats d’arreu del món. Durant els seus quasi 25 anys d’existència, l’OCE ha rebut nombroses distincions nacionals i internacionals.

Entrades anticipades
Les persones interessades a poder assistir al concert de diumenge de l’Orquestra de Cambra de l’Empordà, poden adquirir les seves entrades de manera anticipada a les Oficines de Cultura de l’Ajuntament de Palamós (Centre Cultural de La Gorga – c/ Ave Maria, 3, 2n pis, telèfon: 972-60 23 30), en horari de 9 a 16 h; o bé el mateix diumenge 1 de desembre, a partir de les 18 h, a les taquilles del teatre La Gorga de Palamós.

El preu de les localitats és de 12 € per a l’entrada general, de 8 € per al Tr3sC, i de 6 € per als socis de Joventuts Musicals.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp