El teatre auditori la Gorga de Palamós acull demà dissabte el tradicional Concert de Primavera amb la participació de tres corals

El teatre auditori La Gorga de Palamós presentarà demà dissabte 13 d’abril, a partir de les 19 h, el tradicional Concert de Primavera de cant coral, organitzada per la Societat Coral el Progrés, amb l el suport de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palamós.

Tres corals participants
Un cop més aquest concert, totalment gratuït, permetrà gaudir de tres corals de gran qualitat. Enguany les formacions convidades seran: la coral de Corçà, i la coral Serrallo de Tarragona. Aquest cartell es complementarà amb la participació de la coral amfitriona de l’acte, El Progrés de Palamós.

Les tres formacions corals participants al Concert de Primavera oferiran un magnífic i variat repertori de cançons de diversos estils i èpoques, destacant obres clàssiques, cançons tradicionals.

El Concert de Primavera de cant coral té l’objectiu de seguir potenciant l’afició dels palamosins pel cant coral, fomentada a Palamós per entitats tan veteranes com la Coral El Progrés.

La coral el Progrés- 116 aniversari
La coral el Progrés és actualment la degana de les entitats culturals a Palamós, fundada l’any 1897 enguany celebra el seu 116 aniversari. Durant la seva llarga història ha estat dirigida per diferents músics palamosins de gran prestigi com els mestres: Josep Casanovas, Santiago Bañeras, Agustí Salvadó, Martí Camós, Amadeu Cuadrado o Lourdes Valls. Actualment la direcció és a càrrec de Kevin Hepworth i Guillem Batllori.

El cor està format per una trentena de cantaires que ofereixen repertori molt variat amb cançons tradicionals catalanes, sardanes i també cançons modernes, cors d’òpera i cançons tradicionals d’altres països. La coral el Progrés és membre de la FCEC i participa en la roda de concerts de cant coral de la província de Girona.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat