El Teatre La Gorga acollirà demà dissabte el concert de guitarra i piano Rhythm & Blues i Rock’n’Roll’

Demà dissabte 19 d’agost, Joventuts Musicals de Palamós programa un nou concert al Teatre La Gorga a càrrec de la formació musical Slidepiano, integrada pels músics Ferran Aran i Josep Manzano.

L’actuació tindrà lloc a partir de les 20.30 h i, sota el títol Rhythm & Blues i Rock’n’Roll, Ferran Aran al piano i veu, i Josep Manzano a la guitarra elèctrica, presentaran un concert que combina temes i estils que han marcat una època daurada en el món de la música moderna del darrer segle. El duet, inspirat amb figures com Elvis Presley, Roy Orbison, Eric Clapton o Santana oferirà un concert on la guitarra, el piano i la veu es fusionen i se sincronitzen dalt l’escenari.

El concert forma part de la programació de la 20a edició del Festival de Guitarra de Girona – Costa Brava que durant els mesos de primavera i estiu promou concerts arreu de les comarques gironines. Aquest esdeveniment va néixer l’any 2004 amb l’objectiu d’oferir concerts amb el so de la guitarra com a principal protagonista, i on durant els darrers anys hi han participat guitarristes procedents dels cinc continents que han compartit cartell amb músics catalans i gironins, com és el cas de Ferran Aran i Josep Manzano.

L’actuació prevista per demà dissabte serà la segona del cicle de concerts que el Festival de Guitarra de Girona – Costa Brava haurà ofert enguany al Teatre La Gorga. La primera va tenir lloc el passat 29 de juliol amb un concert de violoncel i guitarra de la mà d’Alena i Josep Duo, format per la violoncel·lista Alena Tikhamanovich, i el guitarrista Josep Manzano.

Les localitats per a poder assistir al concert de dissabte es poden adquirir anticipadament a través del web www.lagorga.cat, com també de manera presencial a les taquilles del Teatre La Gorga. El preu de l’entrada és gratuït per bé que es farà taquilla inversa per tal que el públic pugui fer l’aportació que consideri.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp