El Teatre La Gorga acollirà dissabte el concert del músic Caïm Riba

El proper dissabte 21 d’agost Joventuts Musicals de Palamós programa un nou concert, que en aquest cas té com a protagonista al músic Caïm Riba. Aquesta actuació tindrà lloc al Teatre La Gorga, a partir de les 22 h, i forma part del cicle “Estiu a l’Arbreda”. Precisament el concert s’havia de realitzar en aquest parc del municipi, però per raons logístiques l’organització l’ha acabat programant al teatre de Palamós.

“Llunes de Plutó”
Caïm Riba presentarà a La Gorga el seu tercer treball en solitari, “Llunes de Plutó”, que arriba després de la seva etapa com a guitarrista i compositor. Fill del músic Pau Riba, Caïm ha aconseguit ser un dels grans compositors i guitarristes del nostre país.

L’any 1996, després d’uns anys d’exercir de guitarrista amb el seu pare i algunes formacions més, crea junt amb el seu germà Pauet, el grup de música i arts visuals Pastora. Amb aquesta formació, Caïm ha compost grans temes de ball on l’electrònica i els sintetitzadors han tingut un lloc de privilegi. Cançons que des de fa 20 anys han sonat en els millors escenaris de tot l’Estat.

En el 2014 comença carrera en solitari, amb el seu primer disc, “a 306 km”. Un projecte en Català i més orgànic que respon a la seva necessitat d’expressió més intima. En el 2018 edita el segon, “Nararai”. A banda dels seus projectes personals, també exerceix com a productor musical i com a guitarrista i cantant, acompanyant altres artistes com l’Eduard Costa (Amics de les arts/Últim Indi), l’Ivette Nadal, Pol Cruells, o en Raül Bonilla.

Actualment Caïm Riba està presentant arreu de Catalunya el seu darrer treball, “Llunes de Plutó”, editat el mes de març passat i que dissabte interpretarà a l’escenari de La Gorga.

Les localitats per a poder assistir al concert del músic Caïm Riba es poden trobar al web: lagorga.cat. El preu per a l’entrada general és de 15 euros, mentre que per als socis de Joventuts Musicals i els menors de 18 anys és de 5 euros.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat