El teatre la Gorga acollirà dissabte la representació de l’espectacle “Wish” de la companyia de dansa palamosina Cobosmika

El proper dissabte 28 de setembre, a les 20.30 h, el teatre auditori La Gorga de Palamós acollirà la representació de l’espectacle de dansa contemporània “Wish”. Aquest és el darrer muntatge creat per la companyia professional Cobosmika amb seu a Palamós i dirigida pels coreògrafs i ballarins, Olga Cobos (Palamós) i Peter Mika (Eslovàquia).

Aquesta coreografia va ser estrenada amb molt èxit el mes de desembre passat en el marc del festival Temporada Alta de Girona i ara arriba a La Gorga d’on Cobosmika és companyia resident.

Entrades anticipades
Les persones interessades a poder assistir a aquesta representació de “Wish” poden adquirir les seves entrades de manera anticipada a les Oficines de Cultura de l’Ajuntament de Palamós (Centre Cultural de La Gorga – c/ Ave Maria, 3, 2n pis telèfon: 972-60 23 30), en horari de 9 a 16 h; o bé el mateix dissabte 28 de setembre, a partir de les 19.30 h, a les taquilles del teatre La Gorga de Palamós.

El preu de les localitats és de 12 € per a públic adult, de 6 € per a persones jubilades i menors de 18 anys.

“Wish”
Per a la creació de “Wish” Olga Cobos i Peter Mika s’han inspirat en l’atmosfera poètica i mística del pintor, escriptor i filòsof rus, Nikolai Roerich. L’objectiu de l’espectacle és el de recrear mitjançant la dansa un viatge reivindicatiu, oníric i sensual que interpreten mitjançant diverses coreografies vuit ballarins de la companyia palamosina. L’obra de Roerich serveix de punt de partida per construir l’arquitectura d’aquesta obra plena de moviments ràpids on el caos s’intercala amb les composicions estructurades.

L’espectacle “Wish” incorpora la dansa aèria desafiant la gravetat i inclou una innovadora escenografia d’arts visuals que és acompanyada per la força de la música del reconegut compositor israelià Avi Belleli.

Cobosmika Company
L’any 2000 Olga Cobos i Peter Mika creen –Cobosmika Company- després d’haver-se realitzat com a ballarins en destacades companyies com Rui Horta S.O.A.P. Dance Theatre (Frankfurt) o Russell Maliphant Company (London).

El seu llenguatge coreogràfic atrevit, explosiu i virtuós, barreja la dansa amb la improvisació i incorpora elements provinents de les arts marcials i el teatre físic. Amb més de tretze anys de dilatada i internacional trajectòria, fa vuit que Cobosmika Company es va establir a Palamós com a companyia resident al Teatre La Gorga.

El seu treball coreogràfic és sol•licitat per directors i companyies de renom internacional on també han presentat el seu repertori que actualment compta amb desenes de creacions.

Amb tota aquesta trajectòria aquesta companyia de dansa palamosina ha guanyat prestigiosos premis com el 1r Premi al millor treball coreogràfic “Robin Howard Foundation” del teatre The Place de Londres o el 1r Premi al millor treball coreogràfic “Fördertanz Preise” de Munich, entre altres.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat