El Teatre La Gorga acollirà diumenge el concert de la formació coral Lieder Càmera

El proper diumenge 7 de novembre Joventuts Musicals de Palamós, amb conveni amb l’Ajuntament de Palamós, programa un nou concert, que en aquest cas té com a protagonista la formació coral Lieder Càmera.

El concert titulat “Essències”, tindrà lloc a partir de les 18 h, i presentarà un recull d’obres que permeten fer un passeig pels trenta anys d’història del cor. El programa inclou peces de compositors com Brahms, Toldrà, Howells, Ollé i Sabaté, o Morera. També hi haurà un espai especial dedicat a Carles Santos, artista que va marcar considerablement la trajectòria del cor, i un altre a la Catalunya d’avui.

La formació Lieder Càmera ha col•laborat amb diverses orquestres nacionals i internacionals. Ha estat cor adscrit al Festival Castell de Peralada, ha actuat amb la companyia de Carles Santos fent gira per nombrosos festivals europeus així com al TNC en un espectacle sobre el poeta Joan Maragall. Aquesta peculiar trajectòria fa de Lieder Càmera un cor versàtil, amb una extraordinària flexibilitat interpretativa i una especial capacitat de comunicació amb el públic.

L’interès per la preservació i difusió del patrimoni ha dut a aquest cor a dedicar a la música catalana cinc dels sis CD produïts. L’últim, presentat el maig del 2017, fou l’estrena mundial de la missa a doble cor Sanctus-Benedictus de Josep Vila, a la Temporada de Cambra 2014-2015 de L’Auditori, amb motiu del XXVè aniversari del cor.

Des de la temporada 2012-2013 Lieder Càmera és cor adscrit a L’Auditori i Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya.

El preu de les localitats per a poder assistir a aquest concert és de 10 €, mentre que per als socis de Joventuts Musicals el cost és de 5 €. Les entrades es poden adquirir al web: lagorga.cat

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat