El Teatre La Gorga acull demà divendres el monòleg “No vull ser mare”, dins les activitats que Palamós organitza en relació amb les maternitats

Palamós segueix impulsant el programa d’activitats mitjançant les quals poder reflexionar, amb els seus participants, al voltant de la lliure elecció de ser, o no, mare. Amb el nom de “A Palamós treballem per unes maternitats (o no) amb mirada feminista”, la proposta permet fer visibles aspectes de la maternitat que no es mostren, no se’n parla, i que de vegades es mitifiquen o s’embolcallen en una imatge romàntica.

Monòleg “No vull ser mare”
Aquesta programació d’activitats inclourà demà divendres 28 de gener, la representació del monòleg “No vull ser mare”, amb la monologista i guionista, Marta Bosch, molt popular per les seves intervencions en programes de televisió com Cruïlla Comedy, al FAQs, o El Soterrani. Marta Bosch treballa actualment al programa de TV3, APM?, com a redactora i presentadora d’aquest espai televisiu a la plataforma Twitch.

“No vull ser mare” mostra la visió que té Bosch sobre la maternitat i com, sovint, aquesta xoca amb la de les persones que l’envolten o la romantització que en fa la publicitat.

Aquesta representació es complementarà amb un col•loqui posterior conduït per integrants del grup local Gespa Teatre. L’entrada d’aquesta activitat és gratuïta, però cal fer reserva prèvia de localitat al web: lagorga.cat

“Maternitats (o no) amb mirada feminista”
Des de principis del passat mes d’octubre i fins al dia 24 de febrer, diferents serveis municipals i entitats de Palamós organitzen diverses activitats amb l’objectiu de fomentar la reflexió al voltant de la decisió, o no, de ser mare, fent visibles aspectes d’aquest àmbit que no es mostren, no se’n parla, i que de vegades es mitifiquen.

El programa de propostes ha inclòs, entre altres, una mostra bibliogràfica i fotogràfica, projeccions de cinema, tallers, representacions teatrals, xerrades o taules rodones, com la que clourà el 24 de febrer aquesta edició, i que porta el títol de “Mares, camins per ser-ho: reptes, dificultats i altres realitats”.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat