El teatre La Gorga acull diumenge l’espectacle “El món d’ahir”, amb la participació del Quartet de corda Gerhard i de l’actor Lluís Soler

El pròxim diumenge 16 de març, a les 19 h, i en el marc de la programació de concerts professionals que organitza Joventuts Musicals de Palamós en conveni amb l’Àrea municipal de Cultura, el teatre auditori La Gorga de Palamós acollirà l’espectacle “El món d’ahir” a càrrec del Quartet de corda Gerhard i de l’actor Lluís Soler.

Aquesta proposta escènica fusiona la música amb la paraula, d’aquesta manera el Quartet Gerhard es fa acompanyar en aquest espectacle per la veu greu i profunda del conegut actor Lluís Soler, que donarà vida a textos d’autors com Tolstoi o Zweig, mentre que la banda sonora estarà formada per algunes de les obres clàssiques per a quartet de corda més importants del segle XX i de compositors com Xostakòvitx.

Quartet Gerard i Lluís Soler
El Quartet Gerhard és sense cap mena de dubte un dels grups de música de cambra amb més projecció del moment. Neix l’any 2010 influenciat i guiat pel mestratge del Quartet Casals i des de ben aviat és considerat un dels grups amb més projecció del país. Flamants guanyadors del premi “El Primer Palau” 2012 i reconeguts per l’emissora Catalunya Música, que considera el quartet nou talent 2013 i li atorga el premi 25 anys de Catalunya Música, promocionant internacionalment el grup i fent difusió de les seves activitats.

Lluís Soler (Manlleu, 1954) és un prolífic i aclamat actor, habitual del teatre i la televisió. Ha treballat en les principals produccions de ficció de TV3 i ha donat vida a més de vint personatges al teatre, només en la darrera dècada. Treballs com ”Alícia, un viatge al país de les meravelles”, “L’inspector” o “El mètode Grönholm”, “Sonata a Kreutzer”, “Nausica” o “Enric IV” l’avalen com un dels grans imprescindibles dels escenaris estatals.

En els darrers anys, el cinema ha buscat cada cop més Lluís Soler, el qual ha estat nominat a Millor Actor Protagonista en els Premis Gaudí pel seu paper a “Benvingut a Farewell-Guttman”.

Entrades anticipades
Les persones interessades a poder assistir a l’espectacle “El món d’ahir” poden adquirir les seves entrades de manera anticipada a les Oficines de Cultura de l’Ajuntament de Palamós (Centre Cultural de La Gorga – c/ Ave Maria, 3, 2n pis telèfon: 972-60 23 30), en horari de 9 a 16 h; o bé el mateix diumenge 16 de març a partir de les 18 h, a les taquilles del teatre La Gorga de Palamós.

El preu de les localitats és de 10 € per a l’entrada general, de 5 € per a membres del club tr3sc, mentre que per als socis de Joventuts Musicals l’accés serà gratuït.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat