El teatre La Gorga de Palamós presenta dissabte l’obra Els tres aniversaris interpretada pels coneguts actors catalans Joan Negrié, Anna Alarcón o Rosa Boladeras

Aquest dissabte 7 d’octubre, a les 20.30 h, el Teatre La Gorga de Palamós acollirà la representació de l’obra de teatre Els tres aniversaris, una obra de l’autora alemanya Rebekka Kricheldorf, amb la producció de la Sala Trono, dirigida per Jordi Prat i Coll, traduïda per Joan Negrié i protagonitzada pels actors i actrius catalans Anna Alarcón, Rosa Boladeras, Miranda Gas, Joan Negrié, Victòria Pagès i Albert Triola.

Els tres aniversaris explica la història dels fills d’una família rica descontents amb la vida que porten però que tampoc fan res per canviar-la. Els personatges són les tres germanes, interpretades per les actrius Rosa Boladeras, Victòria Pagès i Anna Alarcón, i un germà, interpretat per Joan Negrié, la seva esposa, que interpreta l’actriu Miranda Gas, i l’amic del germà, amb Albert Triola. L’obra consta de tres actes i en cadascun d’ells s’hi celebra un aniversari que fracassa els tres anys seguits a causa dels problemes d’uns i altres. Es tracta d’un drama existencial i familiar servit amb una mica d’ironia i que toca temes tan actuals com la instatisfacció amb les relacions personals, la manca de comunicació o la frustració.

L’obra forma part de l’àmplia programació d’espectacles professionals que durant l’any es representen al teatre la Gorga sota l’organització l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palamós.

Entrades anticipades
Les entrades es poden adquirir de manera anticipada a través de la pàgina web www.lagorga.cat, a les Oficines de Cultura (C. Ave Maria 3, 2n pis) de 9 a 16 h o el mateix dissabte 7 d’octubre, a partir de les 19.30 h, a la taquilla del Teatre La Gorga. El preu de les localitats generals és de 18 €, mentre que per als menors, jubilats i membres del Club Cultural Tr3sC, és de 15 €. L’espectacle Els tres aniversaris compta amb el suport del Programa.cat de la Generalitat de Catalunya.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp