El Teatre La Gorga encetarà el 2024 amb una àmplia varietat d’espectacles en la programació del primer trimestre de l’any

El Teatre La Gorga de Palamós ha presentat la programació estable del primer trimestre del 2024 que obrirà la campanya escènica de l’any amb una àmplia varietat d’espectacles teatrals, musicals, de dansa, circ i cinema.

Aquesta programació inclou obres de teatre professionals, com l’èxit nacional “Conspiranoia”, sota la direcció de Jordi Casanovas i la interpretació d’Eduard Farelo, Àurea Márquez, David Vert i Mia Esteve, que tindrà lloc el 24 de febrer. Destaca també com a èxit teatral “El Tigre”, una comèdia de Ramon Madaula amb la interpretació de Mercè Martínez i David Olivares que acollirà el Teatre La Gorga el dia 23 de març.

Com a novetat enguany La Gorga inicia un nou format de teatre amb postfunció, que s’estrenarà el proper 20 de gener a les 20.30 h amb l’espectacle ‘Ivan i els gossos’, i que consisteix en un diàleg obert entre actors i espectadors en acabar la funció. Aquest format es tornarà a repetir el dia 2 de febrer amb l’estrena de l’obra ‘Calla, Judit, calla’ de la palamosina Maria Cambil, que també farà un assaig obert.

La programació de La Gorga inclou també propostes per al públic familiar de teatre, música i cinema, entre les quals destaca l’espectacle per a la primera infància (de 0 a 5 anys)  “Soul & Funk per a menuts”, que forma part del Black Music Festival de Catalunya, i que es farà el dia 10 de març.

Seguint amb la proposta familiar, les sessions de Cine Xic s’iniciaran el proper diumenge 7 de gener a les 12 h amb la projecció del film ‘Ratolins i guineus’, i seguiran els dies 4 de febrer i 3 de març amb dues propostes més pensades per a nens i nenes a partir de 3 anys.

En l’apartat de música, destaca la programació de Joventuts Musicals que inclou un concert del baríton palamosí Guillem Batllori que, juntament amb Elena Kolesnikova al piano, presentaran ‘Un baríton, una veu i mil jaquetes’, diumenge 3 de març a les 18 h.

Dins de la programació del primer trimestre de 2024 també destaquen els espectacles organitzats per diverses entitats palamosines i acollits pel teatre com els de dansa de Cobos Mika Company, companyia resident al Teatre La Gorga, i les representacions de Gespa Teatre amb motiu del Dia Internacional de les Dones, 8M, o les propostes amb finalitats benèfiques de Càrites o l’Associació Swimming for you, entre d’altres.

Compra d’entrades

Les entrades ja es poden adquirir anticipadament a través del web www.lagorga.cat, presencialment a les Oficines de Cultura (de dilluns a divendres de 9 a 15 h), o una hora abans de l’esdeveniment a la taquilla.

Tota la informació detallada es pot trobar al programa trimestral en edició paper, al web www.lagorga.cat i a l’agenda digital www.infopalamos.cat.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp