El Teatre La Gorga ha estat l’escenari de 3r Concurs de Joves Intèrprets Dansa Contemporània en el marc del festival ONADAnce 2017

El concurs té per objectiu potenciar la interpretació i la creació per part de joves talents en l’àmbit de la dansa contemporània oferint-los la possibilitat de mostrar els seus treballs creatius, tècnics i artístics alhora que afavorir l’intercanvi i apropar la dansa al públic en general.

Al concurs es varen presentar sis coreografies: un duo i cinc solos. Atenent als criteris estipulats a les bases d’originalitat, posada en escena, interpretació, coherència coreogràfica, música, vestuari, etc. el Jurat va acordar atorgar: el Primer Premi, cedit per l’Ajuntament de Palamós i dotat amb 500 € a Albert Barros Cantero de Cornellà del Terri, i el segon premi, també cedit per l’Ajuntament de Palamós i dotat amb 300 €, a Fiona Houez de Quimper (França).
Així mateix, es va atorgar el Premi del públic assistent a la mostra i consistent en un passi complet als espectacles del Festival ONADAnce 2018 a Albert Barros que va obtenir 16 punts sobre 39 vots.

ELS PROPERS ESPECTACLES
Divendres 7 de juliol, a les 21 h a la Nau dels 50 m, tindrà lloc el primer dels espectacles de dansa contemporània del cap de setmana. En aquest cas l’Àrea de Cultura ha programat “inTarsi” de la companyia de circ “eia”. Aquest especatcle ha rebut el premi revelació als premis Max 2017 i combina la tècnica de les acrovàcies del circ amb la màgia de la dansa contemporània.

Dissabte 8 de juliol, a les 21 h al Teatre La Gorga, serà el torn de “Novembre” de la companyia de Roser López Espinosa. Aquesta peça, creada i estrenada al festival Moving Futures Festival de Rotterdam (Països Baixos), ens parla de la creació en grup, del joc, de la col•laboració. “Novembre” és el joc d’estar junts.

Per últim, diumenge 9 de juliol, a les 20.30 h, en l’incomparable marc del Mas del Vent, tindrà lloc la “Nit de duets de lluna plena” que comptarà amb dues peces: “Praise” de Cobosmika company, que es portarà a terme a l’interior del claustre, i “LIOV” de Diego Sinniger de Salas que presenta una peça que vol trencar es límits entre la dansa contemporània i el hip hop.

Les entrades a aquests espectacles es poden adquirir a través de la web www.lagorga.cat. També s’han creat uns abonaments que ofereixen un 10% de descompte a l’adquirir tots els espectacles.

El Festival ONADAnce està organitzat per l’Ajuntament de Palamós. Compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona i està patrocinat per Brugarol.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp