El Teatre La Gorga incorpora un sistema de venda d’entrades online per als espectacles que es programin en aquest equipament cultural

A partir del proper dimarts 16 d’agost a les 9h del matí, el Teatre La Gorga posarà en funcionament un sistema de venda d’entrades online per a tots els espectacles de pagament que a partir d’aquesta data es programin en aquest equipament cultural de Palamós.

L’objectiu d’aquesta iniciativa que promou l’Àrea de Cultura i Patrimoni de l’Ajuntament de Palamós, és la de millorar el servei de venda d’entrades del Teatre La Gorga implantat un nou sistema més còmode i avançat, que permet imprimir les entrades comprades a través d’internet, directament des de casa.

Per a l’adquisició de les localitats només caldrà connectar-se al web www.lagorga.cat accedint a la informació de l’espectacle i a la compra dels tiquets. El programa ha estat dissenyat específicament per a La Gorga per l’empresa Nagiro Web Apps.

Les persones que utilitzin aquest sistema podran pagar l’entrada amb targeta de crèdit o dèbit i escollir la localitat on vol asseure’s. Cada entrada es podrà imprimir amb qualsevol impressora amb un format A4 o també podrà enviar-se al mateix mòbil sense necessitat d’imprimir-ho en format paper.

El nou sistema de compra online, no substituirà de moment la venda d’entrades a les Oficines de Cultura, que per aquelles persones que ho requereixin se seguirà oferint com fins ara de dilluns a divendres de 9 a 16 h.

Els primers espectacles que a partir de dimarts 16 d’agost permetran adquirir les seves entrades mitjançant aquest sistema online seran l’obra de teatre “1984” inclosa dins el FITAG, que es representarà a La Gorga el dijous 25; i el concert de música del quartet Mèlt que en aquesta ocasió tindrà lloc el dissabte 27 d’agost.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp