El Teatre La Gorga obrirà, dissabte vinent, la seva programació escènica del segon trimestre de l’any

El Teatre La Gorga de Palamós presenta aquesta setmana la seva programació estable prevista per al segon trimestre de 2021 amb una àmplia varietat d’espectacles teatrals, musicals, de dansa i cinema.

Aquesta programació s’estrenarà el proper dissabte 10 d’abril, amb una proposta de teatre familiar, premiada com a millor espectacle familiar de teatre Barcelona 2020. Es tracta de “La petita Capmany” de la companyia Tanaka Teatre, que es representarà a partir de les 18 h.

Les funcions de teatre pensades especialment per a joves i infants, seguiran el divendres 30 d’abril, a les 20 h, amb “La mascarada”, d’Els Pirates Teatre, també premiat l’any passat com a millor espectacle de proximitat. El 15 de maig la proposta escènica serà la titulada “La nena dels pardals” de la companyia Teatre al detall, la Tresca i la Verdesca, que a les 19 h oferirà un espectacle que combina el teatre, amb projeccions i la música en directe. Aquestes dues representacions estan incloses com a cloenda de la Mostra de Teatre Virtual, Juvenil i Infantil, respectivament.

Dissabte 17 d’abril l’escenari de La Gorga acollirà a partir de les 20 h, la producció “Gran reserva” que combina el circ i el teatre, amb grans dosis d’humor i de la mà de la companyia Rhum&Cia. EI dia 24 d’abril, a les 20 h, la companyia Planeta Impro presentarà l’espectacle “Impro Show” on, com diu el títol, caldrà improvisar el guió de l’espectacle que s’acabarà definint amb l’ajuda del públic. En altres propostes escèniques cal destacar l’espectacle “Pep Bou experiències” on es combina la màgia de l’aigua i el sabó de la mà de Pep Bou. En aquest cas serà el diumenge 20 de juny, a les 19 h.

La música també tindrà un espai important a La Gorga en aquest segon trimestre, destacant el concert de tangos, havaneres, cançó catalana i música de cinema, “La música ho diu tot”, que tindrà lloc el dia 25 d’abril a les 18 h, a càrrec de Laura Martín i del duet Sudtango. El diumenge 9 de maig a partir de les 18 h, es programarà una audició de sardanes a càrrec de la cobla La Flama de Farners; i el 29 de maig, a les 20 h, serà el torn per a la proposta “Liquidació Total” un espectacle que combina música i humor a càrrec de Fonso Castillo i Ferra Frauca.

En l’apartat musical es destaca també el concert “A capella!” que el dissabte 5 de juny a les 20 h, durà terme la reconeguda formació de veus femenines Les Fourchettes, premiat com a millor quartet del concurs nacional de Barbershop 2019 i finalistes, aquell mateix any, del programa televisiu La Voz.

Durant el mes de maig tindran lloc dues propostes de dansa organitzades per la companyia palamosina resident al Teatre La Gorga, CobosMika Company.

Es tracta d’una doble estrena de dansa contemporània que la formació Cobosmika SEEDS realitzarà el dissabte 22 de maig a les 20 h; i posteriorment, el 30 de maig la mateixa formació presentarà també a les 20 h, l’espectacle de videodansa “Endless Blue”, que comptarà amb el col•loqui posterior amb la coreògrafa i el realitzador de l’espectacle, en una proposta escènica que s’inclou dins la programació del festival mariner “Palamós Terra de Mar”.

El Teatre La Gorga segueix oferint la seva programació de cinema inclosa dins el Cicle Gaudí. D’aquesta manera per aquest segon trimestre es programaran les pel•lícules “Sentimental”, del director Cesc Gay i amb un premi Goya per l’actor Alberto San Juan (28 d’abril, 20 h).

També s’inclou “La vampira de Barcelona”, dirigida per Lluís Danés i guanyadora de 5 premis Gaudí que inclou la millor pel•lícula; i finalment “My mexican bretzel” de la directora Núria Giménez, premiat als Gaudí 2020 com a millor documental, guió i muntatge (1 de juliol, 20 h).

Compra d’entrades i seguretat sanitària
Les entrades per a poder assistir a aquestes propostes escèniques es poden adquirir quinze dies abans de cada espectacle a través del web www.lagorga.cat o una hora abans de l’esdeveniment a la taquilla del teatre.

El Teatre La Gorga s’ha adaptat a les mesures de seguretat sanitària establertes per a prevenir possibles contagis de Covid-19, i es troba inclòs en el Cens d’Espais de Cultura Responsables que ha creat la Generalitat de Catalunya.

Aquest cens acredita aquells espais o equipaments culturals a Catalunya que han adoptat protocols sanitaris per prevenir la Covid-19, i que es comprometen a adoptar i aplicar programes d’inclusió social.

Així, tots els espais que formen part del Cens se’ls acredita amb un distintiu “d’Espai de Cultura Responsable”, que esdevé una garantia de seguretat per a l’espectador o usuari. El distintiu, però, seguirà vigent un cop superada la Covid-19 i alhora atorga un valor afegit a l’espai com a garant de l’accessibilitat i la universalitat de la cultura.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

20/02/2024

Relacionades per entitat