El teatre La Gorga presenta avui l’espectacle poètic-musical “Ressons de quietud”

Avui divendres 15 d’abril, a dos quarts de nou del vespre es presenta al Teatre La Gorga de Palamós l’espectacle poètic-musical Ressons de quietud basat en la vida i obra de la poetessa barcelonina Rosa Leveroni.

Aquest espectacle neix de la tria de poemes per part de Lluís Lucero, a partir de materials publicats sobre la vida de Leveroni i un article de l’escriptor i editor Quim Curbet. Rosa Leveroni (1910-1985) és considerada l’ànima de la resistència cultural catalana, forma part d’un grup antifranquista amb Carles Riba i és una de les primeres col•laboradores de la revista Poesia (1940) i Ariel (1946).

Ressons de quietud es va crear per encàrrec dels Amics de la Unesco de Girona per prendre part al programa Nit de Poetes.

La proposta està dirigida per Martí Peraferrer i interpretada per Elisabet Aguilar, Alexandra Flores i Elisabet Fernández. L’espectacle estat musicat per Jordi Grau que també és l’intèrpret.

L’espectacle té una durada d’ura una hora i mitja i el preu de els entrades és de 5 € que es podran adquirir a partir de les 19.30 h a la taquilla del Teatre.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp