El Teatre La Gorga presenta la programació del quart trimestre de l’any amb propostes molt variades

El teatre La Gorga de Palamós presenta aquesta setmana la seva programació estable prevista per al quart trimestre de 2022 amb una àmplia varietat d’espectacles teatrals, musicals, de dansa, circ i cinema.

Aquesta programació s’estrenarà el proper dissabte 1 d’octubre coincidint amb la 7a edició del Festival de dansa de tardor ONADANCE, que s’estrenarà amb un espectacle de dansa acrobàtica de carrer a plaça Catalunya, ‘Echoes’ de la companyia Moveo, a les 20.30 h. El festival s’allargarà fins el 16 de desembre, alternant set propostes més per a públic familiar, joves i adults.

La programació de La Gorga inclou també propostes de teatre professional com la comèdia ‘Una teràpia integral’, de la qual una de les actrius, Àngels Gonyalons, farà una Masterclass oberta el dissabte 22 d’octubre. Aquesta activitat és organitzada per Gespa Teatre, entitat palamosina que tornarà a trepitjar l’escenari amb l’obra de producció pròpia ‘Últim avís’, i que es podrà veure al teatre en quatre funcions.

També en matèria de teatre, destaca ‘El pes d’un cos’, interpretada, entre altres, per la reconeguda Laia Marull, i que tindrà lloc el 19 de novembre.

Pel que fa a la temàtica familiar i infantil, la programació s’iniciarà el 8 d’octubre amb ‘Un món de cartró’, espectacle familiar participatiu de dansa a càrrec de Crea Moviment, i el 12 de novembre tindrà lloc l’espectacle de dansa familiar ‘Jungla’, per a nens i nenes de 2 a 5 anys. Tancarà la programació infantil d’aquest darrer trimestre, la cercavila i arribada d’en Fumera el 17 de desembre, la Nit del Talent dels Cosinets, el 18, i la festa del Tió, el dia 24.

De la programació musical destaca la proposta de La Selva Big Band amb Sandra Fern, que presenta Joventuts Musicals, amb músiques de pel·lícules que han marcat època, que tindrà lloc diumenge 2 d’octubre; el concert de flauta i piano d’Albert Guinovart i Elisabet Franch el 6 de novembre; el concert de la Coral Càrmina, el 4 de desembre, o el concert de la Cobla Sant Jordi del dia 11 de desembre, organitzat per l’Agrupació Sardanista Costa Brava.

En la temàtica de cinema, el Teatre La Gorga acollirà les projeccions inèdites del Servei d’Arxiu Municipal de Palamós amb motiu del Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual el dia 30 d’octubre, i dins el Cicle Gaudí de Cinema Català, farà projeccions els dijous d’octubre a desembre, entre les quals destaca la pel·lícula ‘Alcarràs’ de Carla Simón. Per al públic familiar i infantil, es projectaran 3 pel·lícules, emmarcades dins les propostes de Cine Xic.

Dins de la programació del quart trimestre de 2022 també destaquen els espectacles organitzats per diverses entitats palamosines i acollits pel teatre com els Pastorets dels Showboys; l’obra de teatre d’El Trampolí; la 6a trobada de corals palamosines i el 125è aniversari de la Coral El Progrés; la vetllada musical en commemoració dels 40 anys de la Llar de la Gent Gran o la Gala de la Creu Roja.

Compra d’entrades
Les entrades es poden adquirir a partir d’avui dijous 15 de setembre anticipadament a través del web www.lagorga.cat, presencialment a les Oficines de Cultura (de dilluns a divendres de 9 a 15 h), o una hora abans de l’esdeveniment a la taquilla del teatre.

Tota la informació detallada es pot trobar al programa trimestral en edició paper, al web www.lagorca.cat i al perfil d’instagram @accio_cultural.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat