El Teatre La Gorga recupera les projeccions de cinema del Cicle Gaudí aquest mes de setembre

Palamós recuperarà aquest mes de setembre les projeccions de cinema amb el programa Cicle Gaudí de Cinema Català, després que el passat mes de març s’haguessin de tancar les sales del cinema Arinco a causa de la Covid-19.

L’Ajuntament de Palamós dóna continuïtat al projecte sumant-se novament aquesta temporada al circuit estable ‘Cicle Gaudí’, impulsat per l’Acadèmia de cinema català, que porta pel•lícules de producció catalana a una àmplia xarxa de cinemes de tot el país.

Del 3 de setembre, i en dijous alterns, fins al 10 de desembre, a les 20.30 h, es projectaran vuit pel•lícules, quatre de la temporada 2020-2021 i quatre recuperades de l’anterior que no es van poder projectar a causa del confinament.

La primera sessió d’aquesta nova etapa es durà a terme aquest proper dijous 3 de setembre, amb la projecció de la pel•lícula Adú, del director Salvador Calvo i protagonitzada per Lluís Tosar, Anna Castillo, Patrick Criado, Fernando Cayo i Álvaro Cervantes.

Les projeccions seguiran el 17 de setembre amb la pel•lícula Madre, amb direcció de Rodrigo Sorogoyen; l’1 d’octubre amb La inocencia, amb direcció de Lucia Alemany; el 15 d’octubre es projectarà el documental sobre l’escultor Jaume Plensa ¿Puedes Oírme?; i el 29 d’octubre, la comèdia per a tots els públics El meu germà persegueix dinosaures. Les pel•lícules dels mesos de novembre i desembre estan encara per determinar.

Les entrades es poden adquirir anticipadament a través del web www.lagorga.cat o una hora abans de l’esdeveniment a la taquilla del teatre. El cost de les entrades per aquestes sessions es manté en 4,5 €.

El Teatre La Gorga s’ha adaptat a les mesures de seguretat sanitària establertes amb motiu de la Covid-19 i disposa de l’equipament necessari per a poder dur a terme aquestes sessions de cinema amb total seguretat.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat