El Teatre La Gorga serà l’escenari del 4rt Concurs de Joves Intèrprets de Dansa Contemporània en el marc del festival ONADAnce 2018

El Teatre La Gorga acollirà aquest dissabte 7 de juliol, a les 20.30 h, la quarta edició del Concurs de Joves Intèrprets de Dansa Contemporània que se celebra en el marc del festival ONADAnce 2018.

El concurs té per objectiu potenciar la interpretació i la creació per part de joves talents en l’àmbit de la dansa contemporània oferint-los la possibilitat de mostrar els seus treballs creatius, tècnics i artístics alhora que afavoreixi l’intercanvi i apropi la dansa al públic en general.

Per a participar-hi els intèrprets hauran de tenir menys de 27 anys, presentar una peça de dansa contemporània en duo o solo d’una durada màxima de 6 minuts. Els criteris de valoració del jurat – format per professionals de la dansa i una representació de l’Ajuntament de Palamós – seran, entre altres, l’originalitat, la posada en escena o la interpretació. Es tindrà en compte que la peça sigui inèdita i de nova creació.

Es donaran tres premis, que s’anunciaran el mateix dia del concurs. Les inscripcions cal fer-les arribar a l’adreça cultura@palamos.cat. Per anar-hi de públic, l’entrada és gratuïta i oberta a tothom.

Propers espectacles
A banda del concurs, l’ONADAnce 2018 té previstos espectacles per a tots els públics, que van començar ahir i s’allargaran fins diumenge dia 8.

Avui dijous 5 de juliol, la companyia palamosina CobosMika presenta la performance “Mareas” amb un itinerari dansat pel Museu de la Pesca, que es representarà en dues sessions a les 20.30 i 21.30 h.

Demà divendres 6 de juliol, a les 20.30 h, el Teatre La Gorga acollirà l’espectacle “Cartoon” de la cia. Anton Lachky Company, un conte surrealista i ple d’energia, recomanat a partir de 6 anys.

El darrer dels espectacles professionals inclosos dins el festival ONADAnce 2018 tindrà lloc diumenge 8 de juliol a les 20.30 h, al Parc del Convent dels Agustins. La cia. Brodas Bros i Kukai Dantza presentaran l’espectacle “Topa”, que serà gratuït i obert a tothom.

Les entrades a aquests espectacles es poden adquirir a través del web www.lagorga.cat, a les oficines de Cultura de l’Ajuntament de Palamós (Centre Cultural La Gorga, carrer Ave Maria 3, 2n pis) i una hora abans a la taquilla.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp