El web de l’Ajuntament de Palamós permet conèixer als votants del municipi, el lloc on hauran d’exercir el vot amb motiu de les eleccions generals de diumenge

Amb motiu de la realització de les eleccions a les Corts Generals: Congrés i Senat, convocades per al diumenge vinent, 23 de juliol, l’Ajuntament de Palamós recorda a les persones empadronades al municipi i amb dret a vot, la possibilitat de poder utilitzat l’aplicatiu informàtic instal·lat al web municipal, mitjançant el qual poder saber còmodament i amb antelació, el número de la mesa de votació que aquest/a votant té adjudicada.

L’accés a l’aplicatiu és molt senzill, només cal connectar amb el web municipal (www.palamos.cat) i clicar la pestanya “Eleccions generals 2023”, que està situada en el marge dret de la pantalla d’inici.

Posteriorment, només caldrà posar el número de D.N.I de la persona interessada i automàticament s’identificarà el col·legi electoral i la seva adreça, així com el districte, la secció i la mesa que li pertoca, on diumenge vinent haurà de dipositar el seu vot.

5 col·legis electorals i 21 meses
Un total de 13.130 palamosins i palamosines podran exercir el seu dret a vot amb motiu de la celebració de les eleccions a les Corts Generals 2023. A Palamós hi haurà 5 col·legis electorals amb un total de 21 meses.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp