Els actes que tindran lloc a Palamós amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya, s’inicien dissabte

Palamós organitza aquest cap de setmana els actes festius i institucionals per celebrar la Diada Nacional de Catalunya. El programa previst s’obrirà dissabte, 10 de setembre, amb una primera proposta musical que tindrà lloc a la plaça de Catalunya, a partir de les 20 h. Es tracta de l’actuació musical de Fenya Rai!, una formació irreverent, canalla i fresca que basa el seu repertori adaptant-lo al cançoner popular català.

Aquesta activitat és organitzada per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palamós i és totalment gratuïta i oberta a tothom.

Actes institucionals de la Diada
Els actes institucionals de la Diada Nacional de Catalunya a Palamós es centraran a la plaça de Catalunya, on el proper diumenge 11 de setembre, a partir de les 11:30 h, començaran els actes oficials amb un ball de gegants, a càrrec de la Colla Gegantera i Grallers de Palamós. Tot seguit es farà la hissada de la senyera que anirà acompanyada amb la peça musical “Cant dels pobles”, que interpretaran conjuntament cantaires de diferents corals palamosines.

Això donarà pas a l’ofrena floral que fa el consistori palamosí en nom de tot el municipi al monument dedicat al poema “Les Tombes Flamejants” de Ventura Gassol, situat a la mateixa plaça Catalunya, i la posterior lectura que farà l’alcalde de Palamós del manifest institucional.

Un cop finalitzada la lectura, la coral conjunta interpretarà l’Himne Nacional de Catalunya “Els Segadors”, que tancarà l’acte institucional.

La jornada festiva de diumenge a Palamós culminarà amb la ballada de sardanes que es farà a les 19 h, al Passeig del Mar, a càrrec de la Cobla Bisbal Jove, i organitzada per l’Agrupació Sardanista Costa Brava.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat