Els actors Lluís Marco i Pau Vinyals protagonitzen l’espectacle Zona Franca, que es representarà dissabte al teatre de Palamós

El proper dissabte 27 de febrer, a les 20.30 h, el Teatre La Gorga de Palamós acollirà la representació de l’obra de teatre Zona Franca, una producció de la sala Muntaner dirigida per Israel Solà i protagonitzada pels actors catalans Lluís Marco i Pau Vinyals.

Aquesta obra forma part de l’àmplia programació d’espectacles professionals que durant l’any es representen al teatre la Gorga sota l’organització l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palamós.

Zona Franca explica la història del primer dia de treball del jove Nin que ha aconseguit el seu primer contracte laboral. La jornada en aquella empresa transcórrer al costat de l’únic treballador del magatzem, el senyor Mañé que està a punt de jubilar-se.

Mañé té cinc dies per ensenyar-li tot el que ell ha après durant els 29 anys que ha treballat per a l’empresa. En Nin s’esforça per fer-ho bé, però de seguida nota que hi ha moltes coses que no tenen cap sentit dins d’aquell magatzem.

Es tracta d’una comèdia intel•ligent de la qual és autor David Desola el qual estableix amb aquest text una mirada crítica a la societat actual amb un guió del tot entranyable i divertit.

Entrades anticipades
Les entrades per a poder assistir-hi es poden adquirir de manera anticipada a les Oficines de Cultura (C. Ave Maria 3, 2n pis) en horari de 9 a 16 h, reservar-les al telèfon 972 602 330 o el mateix dissabte 27 de febrer, a partir de les 19.30 h, a la taquilla del Teatre La Gorga.

El preu de les localitats generals és de 18 €, mentre que per als menors, jubilats i membres del Club Cultural Tr3sC, és de 15 €. L’espectacle Zona Franca compta amb el suport del Programa.cat de la Generalitat de Catalunya.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/04/2024

Relacionades per entitat