Els creueristes que visiten Palamós contracten activitats culturals al municipi

L’oferta global que Palamós posa a l’abast dels creuers que fan estada al port de la vila segueixen sent molt ben valorades pel passatge d’aquests vaixells, i les activitats culturals en són un exemple.

Conèixer de prop l’oferta culinària i gastronòmica del territori
Aquest matí una desena de passatgers britànics del creuer Balmoral que avui de 8 a 16 h fa una nova escala al port de Palamós, han participat en l’activitat “Menja’t el mercat” que organitza l’Espai del Peix i el Mercat Municipal cobert. Aquesta proposta ofereix una visita guiada al mercat i un taller de cuina amb l’objectiu de fomentar la gastronomia del territori.

Els creueristes participants a aquesta activitat, han tingut l’oportunitat de conèixer i viure de manera activa una experiència culinària que s’ha iniciat al Mercat Municipal de Palamós, on de la mà de professionals restauradors i gastronòmics han fet un recorregut per les diverses parades, coneixent i cercant tots aquells productes que han format part de la recepta gastronòmica prevista.

Un cop adquirits els ingredients els participants s’han traslladat a l’Espai del Peix on de la mà dels cuiners d’aquest equipament han elaborat i degustat els plats proposats, destacant els fideus rossejats o el suquet de peix.

Valoració molt positiva de l’oferta global del municipi
Amb la participació en activitats com aquesta els creueristes que visiten Palamós segueixen valorant molt positivament l’oferta global del municipi, encapçalada per l’activitat turística, comercial o gastronòmica.

Ara l’Ajuntament també vol adreçar als creueristes l’àmplia oferta que en l’àmbit cultural té Palamós amb activitats com la d’avui o bé amb les visites al Museu de la Pesca o amb la participació a la ruta guiada “El Palamós de Truman Capote” que, en aquests dos casos, els creueristes ja han vingut contractant en les darreres temporades.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat