Els ports de Palamós i Roses promouran conjuntament l’activitat de creuers a la Costa Brava

Els ports de Palamós i Roses, els únics de la Costa Brava amb trànsit de creuers turístics, s’uneixen amb l’objectiu d’impulsar de manera conjunta l’arribada d’aquest tipus de vaixells al litoral gironí.

Amb aquest objectiu aquest matí la delegació del Govern de la Generalitat ha acollit l’acte de signatura d’un conveni que permetrà potenciar el treball de promoció conjunt d’aquest ports.

Els representants signants de l’acord han estat el vicepresident de Ports de la Generalitat, Ricard Font; el president del Patronat de Turisme Costa Brava i de la Diputació de Girona, Jaume Torramadé; l’alcaldessa de Palamós, M. Teresa Ferrés; la primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Roses, Montse Midan; el president de la Cambra de Comerç de Girona, Domènec Espadalé; i el president de la Cambra de Comerç de Palamós, Xavier Ribera.

L’acord subscrit avui és la suma d’esforços de sis institucions per tal de potenciar l’activitat de creuers als ports de Palamós i Roses al llarg de les temporades de creuers 2012 i 2013.

En el transcurs d’aquests dos anys es treballarà des de tots els àmbits del mercat creuerístic nacional i internacional per captar noves companyies, consolidar les línies de creuers existents, fidelitzar les companyies que ja han visitat aquests ports i consolidar el posicionament de Palamós i Roses com a ports escala de creuers.

L’increment dels creueristes que ja s’està desenvolupant, any rere any, incorpora nous perfils de turistes que arriben per primera vegada a Palamós i Roses. Els passatgers de creuer visiten aquests dos municipis, però també realitzen excursions als principals nuclis turístics de la Costa Brava, així com a altres punts de la demarcació de Girona, on descobreixen la història, el patrimoni cultural, la riquesa artística, la gastronomia, el paisatge, les cales i les platges i les activitats d’oci, cosa que representa una forta dinamització econòmica per a les comarques gironines.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat