Els reconeguts actors Sergi López i Jorge Picó porten la seva obra “30-40 Livingstone” al teatre La Gorga

El proper dissabte 3 de març el teatre La Gorga acollirà la representació de l’espectacle “30-40 Livingstone” dirigit i interpretat pels reconeguts actors catalans, Sergi López i Jorge Picó.

Aquest espectacle que es representarà a partir de les 21.30 h, forma part de les representacions de teatre professional que durant l’any programa l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palamós al teatre La Gorga.

ESPECTACLE “30-40 LIVINGSTONE”
“30-40 Livingstone” esdevé un monòleg reflexiu i amb molt humor que parla sobre les recerques d’un mateix.

L’obre girà entorn a l’objectiu que té un explorador, una mena de capità Ahab, (Sergi López) per tal de trobar allò que, segons les cròniques, és l’animal dels animals invisible fins ara per l’ull humà (Jorge Picó). Aquesta cerca s’ha convertit en un somni una obsessió per a ell i la trobada amb aquest animal canviarà la seva vida i ja res no serà com abans.

ENTRADES
Les entrades per a poder assistir a aquest espectacle es poden adquirir anticipadament a les oficines de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palamós (c/ Ave Maria, 3, 2n pis) de 9 a 16 h, o bé, el mateix dissabte dia 3 a les taquilles del teatre, una hora abans que s’inicií l’espectacle.

El preu de les localitats és de 15 € per al públic adult i de 12 € per a persones jubilades i menors de 18 anys.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat