Els treballs de millora de la zona infantil de l’Arbreda ja estan enllestits

L’Ajuntament de Palamós ha finalitzat aquesta setmana les tasques de millora de la seguretat de la zona infantil, ubicada al parc municipal de l’Arbreda, i amb una superfície global de 400m2.

Els treballs realitzats, a càrrec dels operaris de la Brigada Municipal, han permès reforçar la seguretat d’aquest equipament amb la ubicació d’un terra amortidor anti-impacte al voltant de cada element de joc del parc, que ocupa un total de 290m2.

Durant les tasques de millora, s’ha rebaixat el terreny, s’ha formigonat tota la superfície del parc i, finalment, s’ha instal•lat el terra de seguretat anti-impacte, elaborat amb cautxú reciclat i que permet amortir possibles caigudes, donant la màxima seguretat als seus usuaris.

El projecte de millora del parc infantil de l’Arbreda ha tingut un cost d’uns 23 mil euros. L’any passat l’Ajuntament de Palamós ja va realitzar millores en aquest parc amb la instal•lació d’una tirolina i un pont de fusta, i redistribuint la resta dels jocs que hi ha ubicats.

Projecte de millora dels parcs infantils
Després d’aquesta actuació a l’espai de jocs de l’Arbreda, l’Ajuntament de Palamós seguirà ara el procés de millores en altres parcs infantils de la vila, invertint el global de 75 mil euros previstos en els pressupostos municipals de 2017-2018 per aquesta funció.

L’objectiu de l’Ajuntament de Palamós és el de millorar de manera progressiva els diversos equipaments de jocs infantils que hi ha, condicionant-los a les necessitats reals que tenen els infants, potenciant la qualitat, seguretat i diversitat d’aquests elements, i renovant les velles instal·lacions que encara hi ha en alguns carrers o places de la vila.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

15/04/2024

Relacionades per entitat