Els veïns del barri d’Es Pla aporten propostes per millorar la seva plaça

Tècnics de l’Àrea de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Palamós acompanyats de responsables polítics municipals, encapçalats per l’alcalde Lluís Puig, realitzen durant aquests dies la recollida de propostes i suggeriments dels veïns del barri d’Es Pla, per incorporar al projecte de millora de la seva plaça, la de Vila-romà, situada just davant el pavelló municipal d’esports.

A principis d’aquest any es va realitzar un procés de participació ciutadana a tot el municipi en el qual es decidia el destí d’una part del pressupost d’inversió municipal destinat enguany a via pública. En l’àmbit de les places públiques la majoria dels ciutadans participants van acordar aportar 50.000 € a l’arranjament i millora de les places de Vila-romà i la del Suro. Aquest procés s’iniciarà ara per la plaça de Vila-romà, però abans l’Ajuntament de la vila vol conèixer les aportacions que en fan els veïns de l’àmbit.

Amb aquest objectiu l’Àrea municipal de Participació Ciutadana ubica a la mateixa plaça de Vila-romà i durant dos dies (ahir dimarts i avui dimecres a la tarda) una carpa on els veïns, prèviament informats per carta d’aquesta activitat, s’apropen per tal de fer arribar aquests suggeriments i propostes.

L’objectiu és poder conèixer tots aquells aspectes que els veïns considerin important d’incorporar en aquest projecte que finançarà l’Ajuntament de Palamós i que pretén poder millorar aquest espai públic de la vila, adequant la reforma a les necessitats i el criteri d’aquelles persones que més utilitzen aquest equipament.

Els veïns poden fer propostes de modificació o millora referents a qualsevol dels àmbits de la plaça. De la zona infantil, de l’esportiva, de l’enjardinament, la il•luminació, la part ornamental, de la seguretat (com el de la tanca perimetral) o qualsevol altre aspecte que considerin.

Totes aquestes aportacions els veïns les escriuen en papers que, per temàtiques o àrees, es pengen tot seguit en dos plafons ubicats al costat de la carpa. D’aquesta manera es fa molt visual les aportacions i els criteris dels participants.

Un cop recollides les aportacions, l’Àrea de Serveis tècnics estudiarà totes les propostes presentades per valorar la seva incorporació al projecte definitiu que s’executarà durant el darrer trimestre d’aquest any.

Aquesta reforma i millora de la plaça de Vila-romà se sumarà a les millores d’altres places de la vila, com les que es realitzaran a la plaça del Suro o la dels Comtes de Palamós, o bé la que s’ha dut a terme a la plaça de Pere El Gran, les quals també compten amb un procés de participació dels veïns de cada àmbit.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat