En marxa el concurs del cartell que serà la imatge de la Festa Major de Palamós 2016

L’Ajuntament de Palamós mitjançant l’Àrea de Cultura i Patrimoni ha posat en marxa el concurs del cartell que serà la imatge de la Festa Major de Palamós 2016.

Fins al dia 19 d’abril hi ha possibilitat de poder presentar la proposta al concurs, que caldrà adreçar en format digital (pdf) al Centre Cultural La Gorga (C/ Ave Maria núm. 3 de Palamós), els dies laborables de les 9 a les 16 hores. També es poden lliurar a l’adreça de correu electrònic sandra.mateu@palamos.cat.

Per a l’elaboració dels treballs participants es pot utilitzar la tècnica que es consideri més adequada: il•lustració, pintura, collages, disseny gràfic, etc. La proposta presentada haurà de ser entregada en format digital (pdf) i apta per la seva reproducció en quadricromia.

Cada participant només podrà presentar una proposta al concurs, aquesta ha de ser inèdita i com a únic requisit es demana que en la imatge hi figurin les paraules: Festa Major, Palamós i juny 2016.

El jurat qualificador del concurs tindrà en compte l’originalitat, la creativitat, la qualitat i la inclusió d’elements vinculats a la festa a Palamós, com a criteris de valoració de les propostes.

La imatge guanyadora serà reproduïda en la portada de la revista de Festa Major i en els cartells i suports publicitaris de l’activitat. El premi al treball guanyador està dotat amb 350 € i es farà públic a finals d’aquest mes d’abril.

Tots els cartells presentats al concurs seran publicats al web de l’Ajuntament de Palamós.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/04/2024

Relacionades per entitat