En marxa el concurs del cartell que serà la imatge de la Festa Major de Palamós 2021

L’Ajuntament de Palamós mitjançant l’Àrea de Cultura ha posat en marxa un any més, el concurs del cartell que serà la imatge, en aquest cas, de la Festa Major de Palamós 2021. La proposta que sigui escollida com a guanyadora serà reproduïda en els diversos suports, digitals i físics, utilitzats per anunciar i promocionar la Festa Major del municipi.

Fins al dia 3 de maig a les 15 h, hi ha possibilitat per a poder presentar els treballs al concurs, que caldrà adreçar en format digital (pdf) a l’adreça de correu electrònic sandra.mateu@palamos.cat. (ja es poden consultar les bases a: https://tuit.cat/qbnuh)

Per a l’elaboració dels dissenys els participants poden utilitzar la tècnica que es consideri més adequada: il•lustració, pintura, collages, disseny gràfic, etc. La imatge presentada haurà de tenir una mida d’A3, i ser apta per la seva reproducció en quadricromia i adaptable als formats de les xarxes socials.

Cada participant només podrà presentar una proposta al concurs, aquesta ha de ser inèdita i com a únic requisit es demana que en la imatge hi figurin les paraules: Festa Major, Palamós i juny 2021.

Caldrà presentar també una implementació d’aquesta imatge per a utilitzar-la en la campanya en contra de les agressions sexistes i que en aquest cas haurà d’incloure, com a mínim, la frase “Només SI és SI”.

El jurat qualificador del concurs tindrà en compte l’originalitat, la creativitat, la qualitat i la inclusió d’elements vinculats a la festa a Palamós, com a principals criteris de valoració de les propostes.

El premi al treball guanyador està dotat amb 250 € i es farà públic abans de l’11 de maig. Tots els cartells que s’hagin presentat al concurs seran publicats al web de l’Ajuntament de Palamós.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat