Es convoca la nova edició del “Premi de Recerca Vila de Palamós”

El Servei d’Arxiu Municipal de Palamós ha obert la nova convocatòria del Premi de Recerca Vila de Palamós per als treballs de recerca referits al municipi i realitzats pels estudiants de batxillerat aquest curs 2020-2021.

Les bases estan disponibles al tauler d’anuncis de la Seu Electrònica de l’Ajuntament, al punt d’interès del Servei d’Arxiu dins del web municipal, i a la pàgina d’inici del web del Servei d’Arxiu.

La presentació dels treballs s’ha de fer per mitjans telemàtics a través d’un formulari que es troba a la Seu electrònica de l’Ajuntament o a través de cita prèvia a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (www.palamos.cat/citaprevia), on podran assistir als candidats en la presentació telemàtica dels treballs. El termini de presentació és fins al 28 de març.

El Premi de Recerca Vila de Palamós, que arriba enguany a la 21a edició, és un instrument de promoció del coneixement i la recerca en l’àmbit local que, organitzat pel Servei d’Arxiu Municipal, té per objectiu estimular l’interès per l’estudi del propi territori entre els joves.

Mitjançant la convocatòria del Premi de Recerca Vila de Palamós s’incentiva l’estudi sobre l’àmbit local, dels agents naturals, socials, econòmics que hi interactuen, així com la difusió dels resultats dels treballs guanyadors amb la seva publicació posterior en forma de resum, tot posant-los a disposició de la ciutadania a través del lloc web de l’Ajuntament.

L’acte de lliurament del Premi i la presentació de la publicació dels treballs guanyadors en l’edició anterior, està prevista pel 23 d’abril de 2021, a la sala polivalent de Galeries Carme. Per a qualsevol dubte sobre la convocatòria cal adreçar-se al Servei d’Arxiu Municipal de Palamós (arxiumunicipal@palamos.cat – telèfon 972 312 145).

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat