Es lliura material escolar a infants de famílies vulnerables del municipi

L’Àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de Palamós ha realitzat, mitjançant personal municipal voluntari, el lliurament de material bàsic per a infants de famílies vulnerables del municipi.

L’Activitat va tenir lloc el passat dissabte, 2 de maig, a l’equipament polivalent de la Nau dels 50 metres, un espai ampli que ha permès realitzar aquest lliurament garantint totes les mesures sanitàries de protecció.

Els lots de material escolar han estat aportats per les escoles públiques del municipi (La Vila i Vila-romà) i estan formats per diversos elements bàsics com: retoladors, llapis, folis, tisores o gomes. Unes 70 famílies amb fills o filles matriculats principalment en escoles de primària del municipi varen recollir aquest material.

A banda també es varen fotocopiar diversos conjunts d’apunts que alguns escolars necessitaven per a seguir el curs, en aquest cas de secundària, des del confinament.

També targetes moneder i mascaretes adaptades
L’Ajuntament de Palamós ja va lliurar, a finals del mes de març, les targetes moneder, que gestiona la Generalitat, a les prop de 300 famílies de Palamós amb beques de menjador escolar.

D’aquesta manera es garanteix que les famílies amb menys recursos que durant el període lectiu s’han beneficiat d’una beca menjador, continuïn rebent aquest ajut malgrat el tancament dels centres escolars a causa de l’estat d’alarma decretat per l’emergència sanitària del coronavirus.

Cal destacar també que el diumenge, 26 d’abril, l’Ajuntament de Palamós va fer el lliurament d’un total de 1.300 mascaretes adaptades per a infants, que van ser elaborades pels voluntaris i voluntàries del Moviment Solidari-COVID 19, i que es varen repartir gratuïtament entre les famílies del municipi amb mainada de 3 a 12 anys.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/07/2024

Relacionades per entitat