Es lliuren els premis del “Tik-Tok Carnavalero” realitzat amb motiu de la programació d’activitats alternatives del Carnaval de Palamós 2021

La sala Noble de l’Ajuntament de Palamós va acollir ahir dilluns, 1 de març, l’acte de lliurament dels premis del concurs “Tik-Tok carnavalero”, realitzat durant el mes de febrer passat dins el programa d’activitats alternatives que es varen organitzar amb motiu del Carnaval de Palamós 2021.

La programació d’activitats va ser impulsada per diverses colles locals i l’Associació Carnaval de Palamós, amb la col•laboració de l’Ajuntament de Palamós, i es va adaptar a les restriccions vinculades a la pandèmia de la Covid-19, per això bona part del programa es va realitzar de manera telemàtica.

Aquest és el cas del concurs “Tik-Tok carnavalero” que va impulsar la Colla de les Folloneres (que han estat assignades com a Reines) amb col•laboració de l’Àrea de Joventut, i que va comptar amb la participació d’un total de 75 persones. El concurs proposava poder mostrar l’ambient de carnaval que es vivia en les llars palamosines, malgrat no poder-ho celebrar com és habitual, al carrer. Les persones participants varen penjar els seus vídeos a la plataforma Tik-Tok, i l’organització va establir tres categories diferenciades per edats: fins a 12 anys (infantil), de 13 a 18 anys (jove), i més de 18 anys (adult).

Els premis del concurs són aportats per l’Àrea de Cultura i es basen en experiències que es podran fer en establiments de Palamós (respectivament per a cada categoria): dues entrades per a un rocòdrom, dues entrades per al parc d’aventura als arbres; i un menú per a dues persones en un restaurant del municipi.

L’atorgament dels premis s’ha realitzat per sorteig entre tots els participants, i en la categoria infantil el guanyador ha estat l’alumne de l’escola La Salle Palamós i membre de l’Associació Pots, Biel Santos; en la categoria jove el premi l’ha aconseguit Maria Borràs; mentre que en la categoria adult aquest ha estat per a les integrants de la perruqueria Triviño, que en el seu nom va recollir, Encarni González.

Els tres guanyadors varen rebre els premis ahir en un acte que va comptar amb la presència de l’alcalde de Palamós i de la regidora de Cultura, així com de representants de la Colla Les Folloneres i de la Comissió del Carnaval de Palamós.

El Carnaval de Palamós 2021, amb activitats alternatives
Del 8 al 14 de febrer Palamós va celebrar el seu carnaval amb diverses propostes, la majoria telemàtiques per tal d’adaptar-se a les restriccions vinculades a la pandèmia de la Covid-19. L’objectiu va ser el de poder mantenir el caliu d’aquesta festa que esdevé tan tradicional al municipi.

Durant aquella setmana es varen organitzar activitats i coreografies a les escoles, es van guarnir aparadors de comerços del municipi amb decoració de temàtica carnavalera, es varen publicar a les xarxes socials vídeos i fotos dels carnavals realitzats al municipi, es va programar el concurs a Tik-Tok i es va realitzar l’espectacle musical familiar “Visca la Festa!” a l’Arbreda, entre altres activitats d’aquesta programació especial, que s’ha dut a terme enguany amb motiu del Carnaval de Palamós 2021.

Malgrat que enguany s’ha viscut aquesta situació anòmala, l’Ajuntament de Palamós i la Comissió del Carnaval de Palamós, mantenen tal com estava previst, el conveni de col•laboració per a l’organització del Carnaval 2022, amb l’estructura d’activitats i l’assignació econòmica necessària per a poder realitzar aquesta activitat festiva amb la normalitat que ha tingut fins aquest any.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat